Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Elektriker till Coors kund i Stockholm*

Ansök

Stockholmsområdet

Är du utbildad elektriker som söker en ny utmaning i en roll med stort eget ansvar? Då kanske du är vår nya kollega! Till vårt team inom fastighetsunderhåll hos en av våra kunder i centrala Stockholm söker vi nu ytterligare en driftig elektriker.

Om rollen
Som elektriker hos oss kommer du tillsammans med övriga kollegor arbeta med att säkerställa den dagliga och framtida driften och utvecklingen av fastigheterna beträffande elrelaterade frågor. Kunden vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter med fokus på felsökning, kontroller, skötsel, underhåll och reparationer av fastighetstekniska installationer. 

Du blir en del av ett gäng med en god sammanhållning där vi värdesätter våra kollegor och motiveras av att göra vardagen lite enklare får vår kund. Hos oss arbetar vi över gränser och stöttar varandra i verksamheten utöver sedvanliga arbetsuppgifter inom respektive område.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Utföra tillsyn och skötsel av fastigheterna
 • Felsökningar, reparationer och underhållservice av fastighetstekniska installationer.
 • Säkerställa den dagliga och framtida driften och utvecklingen av fastigheterna beträffande el-relaterade frågor.
 • Ronderafastigheterna efter förutbestämda mallar och intervaller
 • Långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna
 • Upprätthålla goda kundrelationer samt informera kunden om dagliga operativa frågor
 • Delta vid offertoch kalkylarbete eller medverka i olika projekt
 • Vara aktiv i förbättringsarbetet för vår verksamhet
 • Återrapportera arbete och tid i app på arbetsmobil

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i centrala Stockholm. Du kommer vara schemalagd på vardagar mellan kl. 07-16. Du rapporterar till driftchef och har ett nära samarbete med dina kollegor.

Vår kandidat
Vi söker dig som är utbildad högspänningselektriker med minst ett års erfarenhet som behörig elektriker samt god vana av att arbeta med av felsökning av elsystem. Du behöver ha ett B-körkort samt du tala och läsa svenska obehindrat. Du trivs bra i en industrimiljö och har du dessutom erfarenhet av att arbeta som elektriker i en kontors samt industrimiljö så är detta meriterande.

Tjänsten ligger i en säkerhetsklassad verksamhet vilket innebär att säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Din personlighet
Vi ser att du är en serviceinriktad person med ett kundfokus och ett genuint intresse för teknik. Som person är du ansvarstagande och lösningsorienterad då du till stor del kommer ansvara för vår anläggning och att du slutför de arbetsuppgifter som du påbörjat. Du har en förmåga att kunna prioritera bland arbetsuppgifter och en nyfikenhet av att lära dig nya uppgifter. Vi lägger stor vikt vid din personliga sida där vi gärna ser att du är ödmjuk och prestigelös lagspelare som stöttar upp där det behövs och samarbetar med dina kollegor. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontakt och övrig information 
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida. 

För frågor om rollen är du välkommen att kontakta driftchef Peter Heyman på peter.heyman@coor.com

Vi ser fram emot din ansökan! 

#tipsaCoor

Ansök