• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Elektriker till ICA hos Coor

Ansök

Stockholmsområdet

Är du utbildad elektriker som eftersöker en självständig roll med stort eget ansvar? Vill utveckla dina kompetenser och tillsammans med oss på Coor förbättra och utveckla leveransen av våra tjänster, både internt och mot våra kunder? Då ska du söka tjänsten som Elektriker! 

Om tjänsten
Nu letar vi efter vår nästa kollega som liksom oss gillar fastighetsdrift och att självständigt utföra planerade ronderingar för tillsyn, skötsel, reparation och förebyggande underhåll.
I rollen kommer du huvudsakligen att arbeta med felsökning, felavhjälpande underhåll, montage och installationer på elanläggningar, styr och regler, svagströmsanläggningar och övriga förekommande installationer i byggnader eller maskiner inom kontor och lager.

Utöver ovan kommer du även att arbeta med:

  • Upprätthålla goda kundrelationer samt informera kunderna om dagliga operativa frågor
  • Fatta beslut avseende tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av kunders el-anläggning, inom ramen för Coors åtagande
  • Vid behov inta rollen/arbetsuppgifterna som, eldriftledare, elsamordningsledare, kopplingsledare och elsäkerhetsledare
  • Vid behov stötta kollegor utanför ditt huvudsakliga ansvarsområde

Vi är ett team med bra sammanhållning, där vi värdesätter våra kollegor och motiveras av att göra vardagen lite enklare får vår kund.

Du utgår från det nya ICA-lagret i Brunna, men kan komma att utföra jobb på andra ICA-lager i Stockholm. Du rapporterar till driftchef/driftledare. För dig som vill utvecklas med oss på Coor så finns det goda utvecklingsmöjligheter där du kommer få chansen att driva dina egna kundprojekt inom sitt ansvarsområde.

Om dig
Vi söker dig som har en relevant elektrikerutbildning med minst B-behörighet samt ett antal års erfarenhet som elektriker med inriktning industrielektriker eller serviceelektriker.
Du gillar service och teknik samt har en god vana av att arbeta med felsökning.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av styr och regler eller automation samt god datorvana.

Som person har du en ansvarskänsla och kan känna ansvar för vår anläggning och slutför de arbetsuppgifter som du påbörjat. Du har en förmåga att kunna prioritera arbetsuppgifter på ett enkelt sätt och en nyfikenhet av att lära dig nya uppgifter.
Vi lägger stor vikt vid din personliga sida där vi gärna ser att du är ödmjuk, hjälpsam och prestigelös. Du talar och skriver flytande svenska samt har körkort B.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.
Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontakt och ansökan
För frågor och ytterligare information, är du välkommen att kontakta Hanna Kårdén 010-559 55 13

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast.

Vi ser fram emot Din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök