Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Elektriker till Öresundsbron*

Ansök

Malmö

Är du en utbildad elektriker som eftersöker en självständig roll med stort eget ansvar? Vill du utveckla dina kompetenser och tillsammans med oss på Coor förbättra och utveckla leveransen av våra tjänster, både internt och mot vår kund? Då ska du söka tjänsten som elektriker på Öresundsbron! 

En bro, en konstgjord ö och en tunnel – så kan sträckan över sundet mellan Danmark och Sverige beskrivas i korthet. Men förbindelsen som gör det möjligt för bland annat pendlare, semesterfirare och transporter av varor att ta sig över bron är en komplex och utmanande konstruktion. Här krävs ständigt underhåll för att få allt att fungera.

Sedan våren 2022 arbetar Coor på samtliga delar av Öresundsbron. Teknik i form av bland annat mekaniska och elektriska installationer, digitala hastighetsskyltar och radiokommunikation behöver tas hand om och utvecklas för att den 16 kilometer långa bron ska vara en säker länk till kontinenten. 

Om rollen
Öresundsbron är ett uppdrag med hög teknisk komplexitet och stora krav på innovations- och utvecklingsförmåga och vi är stolta över att få förtroendet att driva leveransen här. Vi utökar nu vår projektverksamhet och behöver fler elektriker till vårt mycket kompetenta team. Här är kunskapsöverföring en daglig del i verksamheten.

Rollen som elektriker inom projektverksamheten innebär bland annat att

 • Arbeta med att säkerställa den dagliga och framtida driften och utvecklingen av anläggningen för elrelaterade frågor
 • Elmontage i olika miljöer
 • Dokumentation och deltagande vid offert- och kalkylarbete
 • Medverka i projekt
 • Vara en aktiv del i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans samt samarbetet både internt och med kund

Rollen är placerad i Malmö och normal arbetstid är mån-fredag, kl 7-16. Nattarbete med övertidsersättning förekommer vid tillfällen då större insatser behöver genomföras i anläggningen.

Vi erbjuder
Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Inom denna specifika arbetsplats arbetar vi med fortlöpande utbildning inom området el och energibesparing. Vi kommer även att se till att du som medarbetar löpande  får den utbildning du behöver för att leva upp till vår uppdragsgivares krav.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Om dig
Vi söker dig som har en relevant elektrikerutbildning med minst B-behörighet samt ett antal års erfarenhet som elektriker, varav ett flertal med inriktning industrielektriker. Tidigare yrkeserfarenhet är ett krav, du kan arbeta självständigt och har du behörighet för arbete med starkström/högspänning är det mycket meriterande. Du talar och skriver flytande svenska och engelska samt har körkort B.

Du har passion för el och motiveras av att hitta lösningar och strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i anläggningen. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Du har en förmåga att kunna prioritera arbetsuppgifter på ett enkelt sätt och ett genuint intresse av att lära dig nytt. Vi lägger stor vikt vid din personliga sida där vi gärna ser att du är ödmjuk, hjälpsam och prestigelös. I teamet delar vi kompetens och erfarenheter som en natutlig del i arbetet och vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig till oss.

Kontakt och ansökan
För frågor och ytterligare information, är du välkommen att kontakta rekryterande chef Christoffer Olsson 0702-70 39 42, alt. christoffer.olsson@coor.com.

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

#TipsaCoor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök