Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

Energicontroller till Coor

Ansök

Stockholm

Vi växer och till enheten Projekt & Teknik inom Fastighet Mälardalen söker vi en driven och analytisk energicontroller!

Om rollen
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara ansvarig för uppföljning av energi i våra kundavtal. Coor är en av de ledande leverantörerna av drift- och förvaltningstjänster. Inom fastighet Mälardalen arbetar vi främst med industri-, kontors-, vård- och skolfastigheter och är ca 125 personer i Stockholmsområdet. Enheten är specialiserad på entreprenader, installationer, anpassningar, ombyggnadsprojekt samt drift/energioptimering, främst till kommersiella fastigheter och industrier. Här får du möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå.

Vi arbetar i nära samarbete med såväl våra driftteam som kunder där vi tillför spetskompetens som ger konkreta resultat. Energicontroller är en nyckelroll hos oss, där vi ser till att avvikelser upptäcks snabbt samtidigt som vi arbetar kontinuerligt med utveckling och förbättringar.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Du följer och analyserar våra kunders fastigheters energiförbrukning, analyserar avvikelser och hjälper organisationen med att ta fram beräkningar för olika energibesparingsåtgärder
  • Du driver utveckling av vårt energisystem och även av rutiner för att optimera vårt arbetssätt
  • Du upprättar förbrukningsprognoser och tar fram rapporter till energioptimerare, ledning och våra kunders energi- och hållbarhetsansvarig
  • Du samarbetar i nära relation med olika roller inom drift och förvaltning som tex drifttekniker, energioptimerare, driftledare och sitechefer men även med intressenter utanför driftorganisationen

Denna tjänst avser halvtid (50%), och kan kombineras med ytterligare 50% som energioptimerare för att uppnå en heltidstjänst.

Om dig
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning så som energiingenjör, alternativt energi- eller drifttekniker, eller motsvarande kompetens som vi bedömer som likvärdig. Du skall ha några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Ett krav är att du är van vid att arbeta i energiuppföljningssystem samt har god kunskap i Excel.  Vi tror att du också har god kunskap i BMS och scada system, andra beräkningsprogram är meriterande. Körkort B och goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav för tjänsten.

Som person är du intresserad av utveckling inom branschen, håller dig ajour med nyheter och trender samt delar information inom verksamheten. Du är drivande med förmåga att självständigt agera och fatta beslut. Du har ett förtroendeingivande sätt och har lätt för att skapa goda relationer såväl internt som externt med kunder och leverantörer. Du brinner för att analysera och utvärdera samt hitta förbättringsåtgärder. Rollen har många kontaktytor och för att trivas är du kommunikativ och har viljan att kommunicera med såväl kunder som kollegor. Vidare är du resultatorienterad, ansvarstagande och gillar när tempot är högt. För att lyckas i rollen har du självförtroende samtidigt som du är prestigelös och har förmågan att se möjligheter och hitta lösningar, då det finns stora utmaningar ute i fastigheterna.

Vi erbjuder                                                                                                                                            
Att arbeta som energicontroller hos oss innebär att arbeta i en stimulerande miljö med duktiga, ambitiösa och härliga kollegor. Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast individuell lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontakt
För mer information, kontakta rekryterande chef Kiah Boriri, mail kiah.boriri@coor.com.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar enbart mot ansökningar via "ansök" nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök