• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Energispecialist till Coor Linköping

Ansök

Linköping

Är du en person som intresseras av energifrågor och vill arbeta tillsammansmed ett team av specialister inom fastighetsdrift, energi och projektledning? Då är det här en roll för dig!

Om tjänsten
Som energispecialist bidrar du till att Coor kan tillhandahålla spetskompetens inom energi- och hållbarhetsrelaterade frågor. Du blir en del av vårt team med specialister och kommer att ha mycket kontakter och samarbete både intern och externt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är

 • Leda energiarbetet på olika anläggningar, ofta industriella sådana
 • Utredningar kopplade till anläggningars tekniska system och komma med förbättringsförslag till kund
 • Analys av de tekniska systemens inställda parametrar och funktioner
 • Följa upp och analysera energianvändning
 • Föreslå och agera expertstöd vid genomföraande av energibesparande åtgärder och uppdateringar av de tekniska systemen
 • Bidra med expertkunskaper vid införsäljning av nya uppdrag
 • Medverka i olika energirelaterade nätverk och forum

Tjänsten är lämpligtvis placerad i Linköping med hemvist på en större industriell anläggning, men andra orter kan diskuteras. Resor förekommer efter egen planering, runt 2 dagar/månad.

Vad söker vi?
Vi tror att du är civilingenjör med inriktning mot energi/energieffektivisering av något slag. Du har gärna ett par års arbetslivserfarenhet eller mer, med kompetens om byggnaders tekniska system och installationer.

För att passa i rollen behöver du vara affärsmässigt orienterad. Arbetet kräver en öppen personlighet och god kommunikativ förmåga. Servicekänsla, flexibilitet och förmåga att skapa bra relationer, såväl internt som externt är andra viktiga egenskaper.

Vad erbjuder vi?
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas. Du blir en viktig person i vårt team med specialister.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Ansökan
Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande. Har du frågor om tjänsten, kontakta rekryterande chef Jonas Wallenskog 010-559 62 27

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök