Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Energispecialist/Energiingenjör till Coor*

Ansök

Linköping

Är du en person som intresseras av energifrågor och vill arbeta tillsammansmed ett team av specialister inom fastighetsdrift, energi och projektledning? Då är det här en roll för dig!

Om tjänsten
Som energispecialist bidrar du till att Coor kan tillhandahålla spetskompetens inom energi- och hållbarhetsrelaterade frågor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • Leda energiarbetet på olika anläggningar, ofta industriella sådana
 • Utredningar kopplade till anläggningars tekniska system och komma med förbättringsförslag till kund
 • Analys av de tekniska systemens inställda parametrar och funktioner
 • Följa upp och analysera energianvändning
 • Föreslå och agera expertstöd vid genomföraande av energibesparande åtgärder och uppdateringar av de tekniska systemen
 • Bidra med expertkunskaper vid införsäljning av nya uppdrag
 • Medverka i olika energirelaterade nätverk och forum

Tjänsten är lämpligtvis placerad i Linköping med hemvist på en större industriell anläggning, men andra orter kan diskuteras.

Vad söker vi?
Vi tror att du är civilingenjör med inriktning mot energi/energieffektivisering av något slag. Vi ser att du gärna har ett par (meriterande med fler) års arbetslivserfarenhet, med kompetens om byggnaders tekniska system och installationer.

Du behöver vara affärsmässigt orienterad. Arbetet kräver en öppen personlighet och god kommunikativ förmåga. Servicekänsla, flexibilitet och förmåga att skapa bra relationer såväl internt som externt är andra viktiga egenskaper. Resor förekommer efter egen planering, runt 2 dagar/månad.

Vad erbjuder vi?
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas. Du blir en viktig person i vårt team med specialister.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Ansökan och kontakt
Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande. Har du frågor om tjänsten, kontakta rekryterande chef Robin Kairis på 010-559 62 20 alternativt robin.kairis@coor.com

Vi ser fram emot din ansökan!

#tipsaCoor

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök