Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Energisprudlande receptionist till Coor Norrköping!

Ansök

Norrköping

Tycker du om att hjälpa människor och att ge service i stjärnklass med ett leende på läpparna? Är du dessutom lösningsfokuserad, har en positiv inställning samt är lyhörd för kundens behov? Då kan detta vara jobbet för dig!

I rollen som receptionist på Coor erbjuds du möjligheten till att utvecklas med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus. Här blir du en del av ett fantastiskt team som motiverar, utvecklar och som tillsammans hjälper varandra till att skapa den bästa möjliga arbetsplatsen. Med ditt fokus, närvaro och engagemang kommer du vara spindeln i nätet i Coors serviceleverans till vår kund i Norrköping.  

Om rollen
Som receptionist kommer du att arbeta med att ge förstklassig service med ett varmt och ett personligt värdskap till kunder, leverantörer och kollegor. Rollen innebär att du är Coors ansikte utåt till vår kund genom att säkerställa att det är en trivsam och ordningsam arbetsmiljö samt att du underlättar och förenklar kundens arbetsdag genom att se behov och åtgärda problem innan de uppstår, allt för att uppnå den bästa möjliga upplevelsen. Rollen är oerhört varierande vilket innebär att du ska uppskatta mångsidigheten med eget beslutsfattande och ägarskap. Givetvis har du även förmågan till att arbeta med ständiga förbättringar samt vet vikten av att kunna prioritera utifrån ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Välkomna besökare i receptionen
 • Hantera post och paket
 • Genomföra arbetsplatsflyttar
 • Utföra enklare monteringar av kontorsmöbler
 • Hantera felanmälningar och alltid ligga steget före kund
 • Vara behjälplig och lyhörd gällande den dagligen driften i kontakten med kund
 • Säkerställa att lokalerna är i toppskick

Tjänsten är på heltid. Du kommer att arbeta dagtid, vardagar måndag till fredag med placering hos vår kund i Ingelstaområdet Norrköping.

Du
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från en likvärdig tjänst inom service eller med arbetsuppgifter som vi bedömer som relevanta. Har du dessutom arbetat inom reception, konferens samt bokning så är det väldigt meriterande. Vidare ser vi gärna att du har goda datakunskaper och systemvana då arbetet innefattar en viss administration. Du behärskar svenska obehindrat i såväl tal som skrift samt har grundläggande kunskaper i engelska.

Din personlighet
Vi söker dig som har en egen drivkraft, är positiv och som i grunden är en serviceinriktad person med en god förmåga till att bygga relationer både internt och externt. Som person så vet du hur man gör det lilla extra för att skapa en trivsam och välkomnande atmosfär. Du är trygg, ordningsam och strukturerad med ett prestigelöst förhållningssätt och du ser utmaningar som möjligheter. Vidare är du lyhörd och snabbfotad och uppskattar den variation som arbetet innebär. Du har även ett sinne för detaljer och vågar ta beslut utifrån givna ramar.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som är nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontakt och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Ludvig Karlsson via Ludvig.karlsson@coor.com. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2022 enligt Karriärföretagen.

Ansök