Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Engagerad gruppchef till Coor i Stockholm

Ansök

Stockholm

Är du en lyhörd, nyfiken och engagerad ledare med en stark servicekänsla som brinner för att utveckla ditt team till att överträffa kundens förväntningar? Lockas du av möjligheten att tillsammans med ditt team få leverera arbetsplatsservice till högt profilerad ny kund till Coor i Stockholm? Då är det här en spännande roll för dig!

Vi söker nu en engagerad och lyhörd ledare till en ny kund inom arbetsplatsservice i Stockholm, som kan utveckla vår leverans och säkerställa att vi gör det med kvalitet. Vi har en prestigelös och utvecklingsinriktad kultur där man som ledare har ett stort eget ansvar. Det finns kunniga kollegor och chefer som ställer upp och hjälper varandra till att nå framgång. 

Om rollen
Som gruppchef inom arbetsplatsservice kommer du att arbeta nära dina medarbetare och övriga kollegor inom leveransen. Tillsammans med ditt team ansvarar du för att dagligen leverera olika servicetjänster till vår kund som är baserad i Stockholm. Genom ett kundfokuserad, affärsmässigt och kvalitetsmässigt sätt blir din uppgift att utveckla, planera och leda verksamhetens arbete mot uppsatta mål. Rollen innebär således ett helhetsansvar för personal, leverans, kund och ekonomi.

Exempel på ansvar och arbetsuppgifter:

 • Personalansvar och utveckling av medarbetare
 • Leda, koordinera och utveckla den operativa serviceleveransen för att säkerställa en professionell och tillfredsställande leverans gentemot kunden
 • Upprätta och utveckla en förtroendegivande och affärsmässig dialog med kunden samt löpande uppföljning inom ramen för leveransen 
 • Förbättrings- och utvecklingsarbete, både internt och mot kund
 • Koordinering, styrning och samarbete med andra grupper inom Coor samt med underleverantörer
 • Upprätta mål samt löpande följa upp dessa 
 • Ekonomi- och bokslutsarbete

Du rapporterar till sitechefen och ingår i enhetens ledningsgrupp. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm. Vi tillämpar provanställning på 6 månader.

Vår kandidat
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning och goda ekonomikunskaper. Du är van att arbeta i Officepaketet och har goda kunskaper i både tal och skrift i såväl svenska som engelska. För att lyckas i rollen ser vi också att du har tidigare ledarerfarenhet där du haft ett uttalat personalansvar samt att du har arbetat inom servicebranschen. Meriterande är om du har arbetat med komplexa serviceleveranser, gärna mot flera kunder och leverantörer.

Din Personlighet
Som person är du en engagerad, nyfiken och ödmjuk ledare med ett brinnande intresse för människor och service. Du är lyhörd, professionell och ser tydligt hur välmående medarbetare bidrar till en lyckad och lönsam leverans. Du har en god samarbetsförmåga, ett lösningsorienterat förhållningssätt och en stor fallenhet för att skapa och utveckla goda relationer såväl med kunder som kollegor samtidigt som du kan balansera kraven från olika intressenter. För att bli framgångsrik i rollen är det också viktigt att du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt och kan konsten att prioritera samt kan anpassa dig när förutsättningar förändras. Som ledare på Coor förväntas du ta ett stort eget ansvar och du får därmed också stor frihet att planera din egen tid. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en fast lön, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar, friskvårdsbidrag och föräldralön. Vår kultur kan beskrivas som öppen, tillåtande och utvecklingsorienterad där vi hjälper och stöttar varandra och delar med oss av våra kunskaper. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Stefan Holmén via mail, Stefan.Holmen@coor.com

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök