Sök
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Erfaren Driftledare inom utemiljö till Coor*

Ansök

Stockholm

Coor är på en spännande tillväxtresa, vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

Är du en person som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Om uppdraget
Uppdraget är varierande mellan att vara praktiskt och administrativt (runt 50/50). Rollen innefattar personalkoordinering, daglig planering och kontroll på arbetsorder, uppföljning av resurser och merförsäljning till kunden. I uppdraget ingår att samordna sommar- och vinterskötsel.

Ditt team består av fastighetsskötare och drifttekniker som tillsammans sköter drift och underhåll. I uppdraget kommer du främst att ansvara för planering och att stödja personalen i diverse frågor samt säkerställa en effektiv och korrekt styrning av arbetsmoment och utförande. Utemiljö är i en expansiv fas och det finns möjligheter att växa i sin roll.

Rollen är baserad i Västberga på heltid 7-16. Jour kan förekomma.

Din bakgrund

Vi söker dig med en "grön" erfarenhet med arbete utomhus. Det är meriterande med utbildning inom trädgårdsskötsel eller park.

Du bör ha datavana, behärska god svenska i tal och skrift samt ha B-körkort. 

Om dig

Vi ser att du är en självgående person som tar egna intiativ och inte är rädd för att fråga. Vi ser även att ett genuint intresse av fastigheter skapar merförsäljning i form av diverse projekt, vilket vi därför uppmuntrar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  Du behöver vara kommunikativ och ha högt kundfokus. Kunna hantera många bollar i luften och ha lätt för att samarbeta.Du har förmågan att arbeta under ett högt tempo i en dynamisk och föränderlig miljö. 

Vad erbjuder vi?
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Ansökan
Ansökan skickas med bifogad CV och personligt brev. För mer information vänligen kontakta Driftchef Carl Hägglund 076-138 95 85. Urval och intervjuer sker löpande.

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter och inom Coor Fastighet och Säkerhet i Stockholm/Mälardalen som denna rekrytering avser är vi ca 100 medarbetare. Under 2022 blev Coor utnämna till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök