• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Extrapersonal till Coor konferens i Solna

Ansök

Solna

Brinner du för service, älskar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Om rollen
I din roll som konferensvärdinna hos oss kommer du att ge förklassisk service och ett varmt och personligt värdskap. Du kommer att arbeta med att planera och ställa i ordning inför möten och konferenser och förbereda och servera mat och dryck till våra konferensgäster. Du kommer även vara behjälplig med teknik och möblering av konferenssittningar samt till viss del även arbeta med bokning och merförsäljning av konferenser och möten.

Vi söker extra personal med möjlighet till utökad tjänst i framtiden.

Vår kandidat
Till denna tjänst söker vi dig som har ett naturligt sinne för service samt är utåtriktad, positiv och mycket professionell. Vi ser att du tar ett personligt ansvar, har egen drivkraft, ser möjligheter och är positiv till utveckling. För att lyckas i denna roll bör du också vara lyhörd, noggrann och uppmärksam. Du har gymnasieutbildning och god datavana. Då vi har internationella besökare så är god kunskap i engelska ett krav. För att på bästa sätt kunna hjälpa och serva våra gäster i deras vistelse hos oss och i närområdet, så ser vi gärna att du  har god lokalkännedom.

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs! Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta gruppchef Amie Gracia på 010-559 55 66. Tjänsten kan komma att tilsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök