Facility Manager till Coor

Solna

Vi ska skapa Sveriges bästa FM-leverans. Har du lett eller koordinerat framgångsrika FM-leveranser tidigare? Är du dessutom förhandlingsvan, målinriktad och smidig? Då är det dig vi söker!

Om rollen
I den nyinrättade rollen som Facility Manager i vår leverans hos ett av Sveriges större bygg- och fastighetsbolag kommer du att vara länken mellan dem och Coor och skapa de allra bästa förutsättningarna för att nå målen. Rollen innebär att styra, samordna och ta ansvar för vår serviceleverans för att på effektivaste sätt leverera med hög kvalitet. Leveransen är bred och spänner över reception, värdar och värdinnor, växel, lokalvård och säkerhet och framgången i jobbet förutsätter ett nära samarbete med driftchefen som har personalansvaret.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där din arbetsplats är på vår kunds nybyggda huvudkontor i Solna. Du rapporterar till sitechef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar: 

  • Styra, samordna och ansvara för Coors leverans av servicetjänster inkluderat processer, rutiner och systemstöd 
  • Säkerställa leveransen enligt gällande avtal, både den ekonomiska och den kvalitativa 
  • Utveckla och följa upp den dagliga leveransen för att skapa trivsel och säker arbetsmiljö 
  • Ansvara för uppföljning gentemot kund tillsammans med sitechef

Vår kandidat
Detta är en roll för dig som har minst en gymnasie- och gärna en högskoleexamen. Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet från en koordinerande roll som Facility Manager, eller liknande, med vana att förhandla med olika leverantörer och andra intressenter. Vi ser också att du har god kommersiell förståelse och vana att arbeta med SLAs och ekonomiska nyckeltal. Din svenska är mycket god och du uttrycker dig väl i både tal och skrift. Vidare är du van användare av Officepaketet.


Personliga egenskaper

Som Facility Manager arbetar du nära kunden och har service i ditt DNA. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och målinriktad. För att nå målet vågar du kravställa och förändra och samtidigt ha en förmåga att få med dig andra. Med din smidighet kommer andra att lyssna på dig och vilja göra det lilla extra.  

Stämmer detta in på dig? 

Vi erbjuder
Som Facility Manager hos Coor kommer du att ingå i ett professionellt och kunnigt team som stöttar och inspirerar varandra. Coor är ett stort bolag med snabba fötter som erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Utöver det erbjuder vi fast lön enligt överenskommelse med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.  

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontaktuppgifter och övrig information
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid frågor kontakta Sitechef Åsa Levart på telefon 010-559 65 18.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök