Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Fastighetschef

Ansök

Stockholm

Brinner du för att skapa värde och bygga långsiktiga och förtroendegivande relationer? Vill du ha en nyckelroll inom fastighetsdrift och projektledning hos en av våra mest spännande FM-kontrakt med möjlighet att påverka verksamheten? Då ska du söka den här rollen som fastighetschef hos Coor! 

I ett nära partnerskap med kunden spänner sig Coors uppdrag över flera områden, där huvuddelen består av arbetsplatsservice men också inom fastighet och projekt. Det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos både kundens medarbetare och besökare. Coor ska se till att den dagliga driften alltid fungerar och lyfta den till nästa nivå där du kommer ha en stor påverkan. Vill du vara med och ta detta samarbete till nästa nivå med oss? 

Om rollen 
I rollen som fastighetschef har du det övergripande ansvaret för hela fastighetsförvaltningen samt projektgruppen, som bland annat innefattar byggprojekt, fastighetsteknik, hyresavtal, arbetsplatstjänster, ytoptimering och projektledning. Du har ett helhetsansvar för medarbetare, leverans, kund, ekonomi och kvalité inom ditt område. Du skapar och utvecklar en god kundrelation där ni inom din verksamhet levererar goda resultat och ger en service av högsta klass. I allt du gör agerar du som en förebild när det kommer till ledarskap, service, affärer och bemötande.  

Utöver ovan kommer dina arbetsuppgifter bland annat innebära: 

 • Planera, leda och följa upp verksamheten framåt mot uppställda mål 
 • Personalansvar med fokus att engagera och utveckla medarbetare samt arbetsmiljön 
 • Utveckla kundrelationer med partnerskap i fokus 
 • Ekonomisk uppföljning samt budget och prognosarbete 
 • Följa upp, analysera och utveckla din verksamhet samt projektledning 
 • Uppföljning av lokala avtal med leverantörer 
 • Säkerställa att verksamheten arbetar på ett välorganiserat och effektivt sätt med fastställda rutiner 
 • Vara en god förebild genom att identifiera, utveckla och genomföra förbättringar inom organisationen   

Som fastighetschef har du en viktig roll i vår organisation och du får stort mandat med möjlighet att utveckla verksamheten och organisationen. Du kommer att rapportera till kontraktschef och ingår i kontraktets ledningsgrupp.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm.  

Vår kandidat 
Vi söker dig med bakgrund och erfarenhet som ledare inom fastighetsbranschen, med intresse för affärer, fastigheter, kunder och medarbetare. Vi ser att du som söker har en högskoleutbildning inom fastighet eller annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vidare har du tidigare erfarenhet av att drivit verksamhetsutvecklings– och förändringsprojekt. Kundens koncernspråk är engelska och vi ser därför att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Dessutom är du en van användare av Office-paketets programvaror. 

Din personlighet 
Du har en övergripande teknisk förståelse, förståelse för ekonomi samt en god förmåga och intresse av att utveckla en verksamhet i nära samarbete med kund. Du trivs i mötet med nya människor och har förmågan att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer. Dessutom räds du inte för att ifrågasätta sanningar eller se nya möjligheter. Detta innebär att du är serviceinriktad, proaktiv och sporras av att förbättra såväl serviceleverans som lönsamhet. Du arbetar metodiskt, strukturerat och har en hög kapacitet. 

Vi erbjuder  
Du erbjuds en spännande roll i en dynamisk och innovativ miljö där du får arbeta i en nytänkande FM-leverans som bygger på ett starkt partnerskap. Här har du möjligheten att få vara med att påverka och bygga ditt team samt leverans tillsammans med kompetenta kollegor och kund.

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Utöver ovan erbjuder vi fast lön enligt överenskommelse med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.   

Kontaktuppgifter och övrig information  
Rollen innefattar beredskap via telefon och Coor följer kollektivavtal gällande eventuell ersättning.  
 
Som en del av rekryteringsprocessen så kommer en bakgrundskontroll med kreditupplysning genomföras på slutkandidat.  
 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta kontraktschef Niclas Nordin på niclas.nordin@coor.com. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.  

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2022 enligt Karriärföretagen.

Ansök