• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Fastighetskötare till Coor i Arvika

Ansök

Arvika

Vi söker nu en fastighetsskötare som gillar varierade arbetsuppgifter och att hjälpa till där det behövs!

Om rollen
Som fastighetsskötare hos oss utför du och dina kollegor tillsyn och skötsel i både inomhus- och utomhusmiljö hos vår kund. 

Under sommaren och tidig höst arbetar du till stor del med utemiljö med bland ogräsrensning, gräsklippning, bevattning och trimning. Du kan också komma att beskära och plantera växter. På höst- och vintersäsongen utför du lövblåsning, snöskottning, sandning och sandsopning.

Vi skapar ett mervärde för vår kund och det gör vi genom att vi hjälps åt! Du, precis som andra kollegor, hoppar in där det behövs och för dig kommer det betyda att du även kommer att göra enklare fastighetsrelaterade arbeten.

Andra arbetsuppgifter som ingår i arbetet är bland annat:

  • Tillsyn och skötsel av både inne- och utemiljö
  • Utföra löpande ronderingar
  • Felavhjälpande underhåll
  • Långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna
  • Kontakter med kund och underentreprenörer

Tjänsten är på deltid, upp till ca 75% och beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Vi erbjuder
Som fastighetsskötare hos oss har du ett stort eget ansvar, erbjuds möjlighet till en god kompetensutveckling och ingår i ett team med duktiga kollegor. Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs.

Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal, avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

Din bakgrund
Du har utbildning inom fastighetsskötsel, trädgårdsskötsel och/eller fastighetsteknik alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

Arbetet har varierade arbetsuppgifter och vi ser därför att det är viktigt att du är mångsidig och kan lite av varje inom området trädgård och utemiljö. Eftersom du även kommer att utföra andra enklare uppgifter inom fastighetsområdet är det viktigt att du är praktiskt lagd, har en teknisk förståelse och inte har "tummen mitt i handen".

Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund, entreprenörer och arbetsgivare. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.

Tidigare yrkeserfarenhet är ett krav, liksom B-körkort. Har du även förarbevis för hjullastare och/eller truck ser vi det som något positivt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi anställer. 

Övrig information och kontaktuppgifter
Tjänsten är till en början en tidsbegränsad anställning året ut, med anledning av att vårt avtal med kund är under upphandling. Vi har dock stor tilltro till att tjänsten inom någon månads tid kommer att kunna övergå i en tillsvidareanställning.

För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef Jimmy Björnsson på tfn: 0702-15 06 72.

Urval och intervjuer genomförs löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök