• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Fastighetsskötare Coor

Ansök

Stockholmsområdet

Coor har förtroendet att leverera service till Micasa i Stockholmsområdet. Vill du göra det tillsammans med oss? Det här är ett spännande uppdrag där du får vara en viktig del i Coors mycket kompetenta team inom vår expanderande fastighetsleverans!

Coors uppdrag spänner över flera områden inom teknisk drift och förvaltning. Det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos både kundens medarbetare och hyresgäster. Coor ska se till att den dagliga driften alltid fungerar och lyfta den till nästa nivå.

Om rollen
I dina arbetsuppgifter som Fastighetsskötare ingår bland annat:

 • Utföra löpande ronderingar
 • Tillsyn & skötsel av fastigheterna
 • Felavhjälpande underhåll i lägenheterna och allmänna utrymmen
 • Långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna
 • Kontakter med boende och fastighetsägare
 • Kontakter med underentreprenörer

Placering kommer att vara i Stockholm söderort med fastigheter huvudsakligen inom stadsdelarna Hägersten/Älvsjö, Skärholmen, Enskede/Årsta/Vantör, Farsta och Skarpnäck. Beredskap kan ingå i tjänsten.

Du kommer vara del av en arbetsgrupp som tillsammans tar hand om skötsel i Micasas fastigheter. Du kommer att arbeta i kundens fastigheter och blir därmed Coors ansikte utåt. Vi söker en aktiv initiativtagare till det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla Coors leverans, både internt och mot kund.

Som Fastighetsskötare hos oss har du ett stort eget ansvar, erbjuds möjlighet till en god kompetensutveckling och ingår i ett team med duktiga kollegor. Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs.

Här blir du en del av ett team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats och kundupplevelse!

Din bakgrund
Du har utbildning inom fastighetsskötsel/fastighetsteknik och några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är van att hantera olika arbetsuppgifter och har den tekniska förståelsen. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Vi vill att du är en van användare av ett eller flera tekniska underhållssystem, då detta är en förutsättning för rollen.

Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund, entreprenörer och arbetsgivare. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.

Du ska behärska god svenska i tal och skrift. B körkort är ett krav.

Din ansökan skickas med bifogad CV och Personligt brev. För mer information vänligen kontakta Parisa Ghanberg, 070-2965879 Driftchef eller Jan Rosén 070-2753403 Arbetsledare.

Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande. 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök