Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

Fastighetsskötare till Coor i Stockholm*

Ansök

Ekerö

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Ekerö kommun. Vill du göra det tillsammans med oss? Det här är ett spännande uppdrag där du får vara en viktig del i Coors mycket kompetenta team inom vår expanderande fastighetsleverans!  

Coors uppdrag spänner över flera områden inom teknisk drift och förvaltning. Det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos kund. Coor ska se till att den dagliga driften alltid fungerar och lyfta den till nästa nivå.  

Om rollen  
I dina arbetsuppgifter som fastighetsskötare ingår bland annat:  

  • Utföra löpande tillsyn & skötsel både på det inre & yttre delarna av fastigheterna. 
  • Utföra reparationer & avhjälpande underhåll  
  • Medverka i arbetet med det planerade underhållet 

Placering i Ekerö är på heltid med arbetstid vardagar kl. 7-16. 

Vårt uppdrag i Ekerö startar den 1 november men vi rekryterar löpande för tillsättning innan startdatum. Om tillträde sker innan start har vi en introduktion på annan site i Stockholm. 

Vi erbjuder  
Du kommer vara del av en arbetsgrupp som tillsammans tar hand om både yttre- och inre skötsel i vår kunds fastigheter. Du kommer att arbeta i kundens fastigheter och blir därmed Coors ansikte utåt. Vi söker en aktiv initiativtagare till det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla Coors leverans, både internt och mot kund.   

Som fastighetsskötare hos oss har du ett stort eget ansvar, erbjuds möjlighet till en god kompetensutveckling och ingår i ett team med duktiga kollegor. Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!  

Din bakgrund  
Du har utbildning inom fastighetsskötsel/fastighetsteknik och minst 2 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. B körkort är ett krav.  Det är meriterande med tidigare erfarenhet som snickare. 

Du är van att hantera olika arbetsuppgifter och har den tekniska förståelsen. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt.  

Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund och arbetsgivare. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.  

Kontaktuppgifter och övrig information 

För mer information om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Tomas Efrem 010–559 60 52.  

Vid frågor om rekryteringen mejla Rekryteringsspecialist Olivia Wadman på olivia.wadman@coor.com.

Ansök med CV och personligt brev. Vårt uppdrag i Ekerö startar den 1 november men vi rekryterar löpande för tillsättning innan startdatum. 

#tipsaCoor 

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök