Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Fastighetstekniker med glimten i ögat

Ansök

Västerås

Med omgående tillträde söker vi nu en positiv och driven fastighetstekniker som har glimten i ögat och nära till skratt. Tjänsten är tidsbegränsad i 6 månader men det finns god chans till förlängning. 

Om rollen
Som drifttekniker hos Coor hanterar du den dagliga tillsynen och skötseln av vår kunds fastighet inom lager och logistik. Du är proaktiv och arbetar för att förhindra driftstörningar och upptäcker brister i ett tidigt skede. Att du har förmågan att samarbeta med kollegor, leverantörer och kund ser vi som en självklar egenskap hos dig. Tillsammans med din arbetsledare och kollegor planerar du dina arbetsuppgifter som sträcker sig brett över yrkesrollen.  Som anställd hos Coor är du företagets ansikte utåt och det är du som bygger Coors varumärke. Tjänsten är placerad i Västerås och med arbetstider 07:00-16:00 helgfria vardagar (Jour & beredskap kan komma att bli aktuellt).

Vad söker vi?
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kvalifikationer vi bedömer som lämpliga för tjänsten är driftteknikerutbildning eller likvärdig kompetens från fastighetsbranschen. Fastigheten har tekniska system vilket kräver att du är en van IT-användare. Att vara allmänt händig är även positivt då variationen på de dagliga arbetsuppgifterna växlar. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som gillar kontakt med andra människor. Då vi arbetar med service är det viktigt att förstå vikten av en god dialog med kollegor och kund. Vi ser gärna att personer som vill utvecklas söker sig hit.

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Ansökan och övrig information
Ansökan skickas in med bifogad CV och personligt brev. För mer information vänligen kontakta anställande chef Ludvig Karlsson 070-298 30 59.

Tjänsten är tidsbegränsad i 6 månader, med omgående tillträde och god chans till förlängning. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden till vårt team av tekniker. 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök