Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Fastighetstekniker till Coor hos S:t Görans sjukhus*

Ansök

Stockholm

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till S:t Görans sjukhus i Stockholm. Vill du göra det tillsammans med oss? Det här är ett spännande uppdrag där du får vara en viktig del i Coors mycket kompetenta team inom vår expanderande fastighetsleverans! 

Coors uppdrag spänner över flera områden inom teknisk drift och förvaltning. Det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos både sjukhusets medarbetare och besökare. Coor ska se till att den dagliga driften alltid fungerar och lyfta den till nästa nivå. 

Om rollen 
Som Fastighetstekniker arbetar du bland annat med: 

 • tillsyn, underhåll (felsökning och avhjälpande) av fastigheterna
 • drift, utveckling och optimering av fastighetens system
 • systematiskt brandskyddsarbete 
 • att medverka och utföra olika kundprojekt 
 • att delta i framtagande av beställningar, offerter och kalkyler
 • att förbättra och utveckla vår leverans 

Din bakgrund 
Du har en drift/fastighetsteknisk utbildning och erfarenhet av drift och underhåll av fastigheter. Du har god systemkunskap inom någon eller några av följande områden; el, ventilation, värme, vatten, kyla, styr- och regler. 

Som person har du en passion för att arbeta med teknik och motiveras du av att hitta lösningar samt strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i fastigheterna. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.  

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med pension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.  

Kontaktuppgifter  
För mer information vänligen kontakta anställande chef Simon Turtle 010-559 59 79. Ansökan skickas in med bifogad CV och personligt brev. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

På vår rekryteringsportal hittar du mer information om Coors uppdrag på S:t Görans sjukhus https://www.coor.se/karriar/st-gorans-sjukhus/ 

#tipsaCoor

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök