• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Fastighetstekniker till Coor i Arvika

Ansök

Arvika

Just nu söker vi dig som vill jobba som fastighetstekniker och gillar att ge en god service till dina kunder.
Du som söker får gärna också ha lite extra erfarenhet inom VVS-området.

Om rollen
Som tekniker hos oss arbetar du brett inom fastighetsteknikområdet och ansvarar tillsammans med ett par kollegor för den dagliga driften av fastighetstjänsterna. Både fastighetsteknik och fastighetsskötsel ingår i arbetet. Du kommer att arbeta ute hos kunden och blir därmed Coors ansikte utåt. Det är viktigt att du trivs med att arbeta nära kunder och kollegor och att du gillar att jobba med utveckling och förbättringar. Du utför såväl tekniska som administrativa arbetsuppgifter.  

Arbetsuppgifterna kan till viss del komma att formas utifrån din kompetens och ditt intresse. Har du exempelvis erfarenhet av att arbeta inom VVS, kan det komma att bli en viktig del av tjänsten.   

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

 • Tillsyn och skötsel av fastigheterna
 • Primärt felavhjälpande underhåll (felsökning och avhjälpande)
 • Utförande av fastighetsskötsel både i inne miljö och utemiljö
 • Utföra och ansvara för olika kundprojekt
 • Kontakter med kund
 • Att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund
 • Arbetsleda hantverkare på plats vid mindre reparationer
 • Arbete med drift, utveckling och optimering av fastighetens system

Tjänsten är på heltid och beredskap kan komma att ingå.

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en säker och trivsam arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.
Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Vi söker
Vi söker dig som har fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och trivs i en omväxlande yrkesroll. Du har erfarenhet från drift av olika typer av anläggningar och är allmänt händig, då det är stor variation vad gäller arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet och intresse av att arbeta inom VVS. Datorvana ser vi som en självklarhet och din svenska är god i såväl tal som skrift. B-körkort är också ett krav.

Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund och entreprenörer. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.

Övrig information och kontaktuppgifter
Tjänsten är till en början en tidsbegränsad anställning året ut, med anledning av att vårt avtal med kund är under upphandling. Vi har dock stor tilltro till att tjänsten inom någon månads tid kommer att kunna övergå i en tillsvidareanställning.

För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef Jimmy Björnsson på telefon 0702-15 06 72
 
Urval och intervjuer genomförs löpande, så sök redan idag! Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök