Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Fastighetstekniker till Coor*

Ansök

Sigtuna

Som medarbetare inom Coors fastighetsleverans blir du en viktig del av våra verksamheter. Du får styra över ditt arbete och får stora möjligheter att utveckla din tekniska kompetens. Eftersom vi har många olika typer av kunder med många olika behov får du en varierande vardag och många möjligheter. Vill du växa i den roll du har nu eller prova på helt nya uppgifter framöver?

Om rollen
I rollen som fastighetstekniker i närheten av Märsta kommer du att ansvara för inre och yttre skötsel av fastigheterna och arbeta brett med en rad olika arbetsuppgifter. Du kommer ansvara för tillsyn, skötsel samt förebyggande underhåll inom ramen för vårt åtagande till våra kunder. Arbetet utförs på egen hand såväl som tillsammans med dina kollegor i gruppen.

Du blir en del av ett gäng med en god gemenskap där vi värdesätter våra kollegor och motiveras av att göra vardagen lite enklare får våra kunder. Hos oss arbetar vi över gränser och stöttar varandra i verksamheten utöver sedvanliga arbetsuppgifter inom respektive område.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Utföra löpande ronderingar och felsökningar
 • Tillsyn & skötsel av fastigheterna t.ex. byte av ljuskällor och filter
 • Hantera felanmälningar i arbetsordersystem och utföra mindre reparationer i fastigheterna
 • Daglig kontakt med kunder, underleverantörer och kollegor inom Coor
 • Vara proaktiv i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår verksamhet och leverans mot kunderna
 • Hjälpa till där det finns ett behov inom arbetsplats- och fastighetsservice

Tjänsten är en tillsvidareanställning med arbetstider vardagar mellan kl 07.00-16.00 med placering i Märstatrakten.

Vår kandidat
Vi ser gärna att du har någon erfarenhet inom fastighet som t.ex. fastighetsunderhåll. Det är meriterande om du har en utbildning som fastighetstekniker eller motsvarande.

B-körkort är ett krav.

Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. 

OBS: Tjänsten ligger i en säkerhetsklassad verksamhet vilket innebär att säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Din personlighet
För att lyckas och trivas i rollen ser vi en engagerad och nyfiken person som kan arbeta både självständigt och i grupp. Eftersom du dagligen har många kontaktytor inom leveransen är det viktigt med en hög servicekänsla och en god kommunikationsförmåga. Vi lägger också vi stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och struktur då du själv ansvarar för ditt dagliga arbete.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontaktuppgifter och övrig information

Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du på vår hemsida.

Vid frågor om rollen vänligen kontakta Driftchef Lars Johansson på tel. 010-559 67 62 och lars.johansson1@coor.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!

#tipsacoor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök