• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Fastighetstekniker till Micasa hos Coor

Ansök

Stockholmsområdet

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Micasa i Stockholmsområdet. Vill du göra det tillsammans med oss? Det här är ett spännande uppdrag där du får vara en viktig del i Coors mycket kompetenta team inom vår expanderande fastighetsleverans!

Coors uppdrag spänner över flera områden inom teknisk drift och förvaltning. Det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos både kundens medarbetare och hyresgäster. Coor ska se till att den dagliga driften alltid fungerar och lyfta den till nästa nivå.

Om rollen
Som Fastighetstekniker arbetar du bland annat med:

 • tillsyn, underhåll (felsökning och avhjälpande) av fastigheterna
 • drift, utveckling och optimering av fastighetens system
 • systematiskt brandskyddsarbete
 • att medverka och utföra olika kundprojekt
 • att delta i framtagande av beställningar, offerter och kalkyler
 • att förbättra och utveckla vår leverans

Placering kommer att vara i Stockholm söderort med fastigheter huvudsakligen inom stadsdelarna Hägersten/Älvsjö, Skärholmen, Enskede/Årsta/Vantör, Farsta och Skarpnäck. Beredskap kan ingå i tjänsten.

Din bakgrund
Du har en drift/fastighetsteknisk utbildning och erfarenhet av drift och underhåll av fastigheter. Du har god systemkunskap inom någon eller några av följande områden;                          el, ventilation, värme, vatten, kyla, styr- och regler.

Som person har du en passion för att arbeta med teknik och motiveras du av att hitta lösningar samt strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i fastigheterna. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter
För mer information vänligen kontakta kontraktschef Henrik Gustafsson, 010-559 59 59.

Ansökan skickas in med bifogad CV och personligt brev. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök