Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Fastighettekniker till Coor i Stenungsund*

Ansök

Stenungsund

Är du en händig person som trivs med kundkontakt och omväxlande uppgifter? Vill du arbeta på ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla? Då är den här rollen som fastighetstekniker något för dig!

Till Coors site i Stenungsund söker vi nu en proaktiv och engagerad fastighetstekniker. Du kommer att arbeta brett med fastighetsskötsel inom området som består av totalt 152 byggnader. 

Om rollen
Som fastighetstekniker kommer du att ansvara för inre och yttre skötsel av fastigheterna. Du kommer också att utföra mindre reparationer i fastigheterna samt sköta anläggningar och utrustning i den yttre miljön. 

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Utföra löpande ronderingar
 • Tillsyn & skötsel av fastigheterna
 • Hantera felanmälningar
 • Utföra mindre reparationer 
 • Byte av ljuskällor och filter, montering av möbler, uppsättning av whiteboards mm
 • Kontakt med kund, underleverantörer och andra kollegor inom Coor
 • Vara proaktiv i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans mot kund

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på sex månader. Du kommer att vara placerad i Stenungsund och tillhör gruppen för fastighetsdrift där du rapporterar till gruppchef.

Vår kandidat

Vi ser att du:

 • Gymnasieutbildning, gärna inom fastighetsskötsel/fastighetsteknik
 • Några års erfarenhet av en liknande roll inom servicebranschen
 • Grundläggande datakunskaper samt tidigare arbete i systemet Maximo är en fördel
 • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
 • Viss vana att prata engelska då arbetet ingår i att möta personer som inte pratar svenska
 • B-körkort är ett krav

Meriterande med en snickarbakgrund samt erfarenhet från service av portar, hissar och grindar

Ett plus om du har en bakgrund i VVS eller erfarenhet inom VVS arbete

 

Dina egenskaper

För att lyckas i rollen är du en engagerad och nyfiken doer som kan arbeta både självständigt och i grupp. Eftersom du dagligen har många kontaktytor inom leveransen är det viktigt med en hög servicekänsla och en god kommunikationsförmåga. Vidare lägger vi stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och struktur samt att du har en positiv inställning och ett lösningsorienterat förhållningssätt där du är duktig på att proaktivt se det som behöver hanteras. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats som kännetecknas av en öppen, utvecklingsorienterad och prestigelös kultur. Som fastighetstekniker hos oss får du arbeta brett med olika typer av fastigheter och du får självklart en fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. Du blir en del av ett härligt team som motiverar och ställer upp för varandra och där vi dagligen arbetar tillsammans för att skapa och upprätthålla den fina kultur som vi faktiskt har byggt upp. Vi arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
För mer information om rollen är du välkommen att kontakta gruppchef Claes Léonarde på claes.leonarde@coor.com. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök