Financial Controller till Coor

Stockholm

Coor växer och behöver nu stärka upp organisationen med en driven Financial Controller. Vill du vara med och skapa vassa analyser som hjälper verksamheten att växa ytterligare? Tycker du om att arbeta med både siffror och människor är detta en roll för dig!

Om rollen
Som Financial Controller hos Coor kommer du att vara ankaret i ekonomifrågor mellan verksamheten och ledningen. Du är trygg i dina redovisningskunskaper men har de sista åren tagit steget ut mot verksamhetsstyrning. Det faller sig naturligt för dig att förklara siffror på ett enkelt sätt för verksamheten. Rollen innebär också att vara ett aktivt stöd mot affärsenhetsledning och den svenska ekonomiorganisationen.

Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid vid Coors huvudkontor i Kista. Du kommer att rapportera till Business Controller för en av våra affärsenheter med verksamhet i hela landet.  

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Utbilda och stötta verksamheten i ekonomifrågor
  • Förbättra processer, rutiner och skapa värde för verksamheten
  • Stötta verksamheten i budget och prognosarbetet
  • Analysera, följa upp och kvalitetssäkra boksluten, budget och prognos månadsvis
  • Budget- och prognosarbete
  • Kassaflödesanalyser
  • Delaktig i integration av nya verksamheter

Vår kandidat
Detta är en roll för dig som är civilekonom med 3-5 års erfarenhet med praktisk erfarenhet från både redovisning och controlling. Din svenska och engelska är god i tal och skrift och du är en fena på Excel utöver Officepaketet. Vi ser det som meriterande om du även har arbetat med Qlikview, Palette och Agresso.

Personliga egenskaper
Som Financial Controller arbetar du nära verksamheten och har förmåga att bygga långsiktiga och förtroendefulla relationer, få andra att både förstå och uppskatta ekonomiska siffror. Du uppskattar struktur, ordning och reda men vill samtidigt skapa resultat och utveckling. Du har lätt att förstå samband, dra slutsatser och se både detaljer och helheten. Du uppskattar att det ibland går snabbt och kan lätt ställa om till nya förutsättningar.

Stämmer detta in på dig?

Vi erbjuder
Som Financial Controller hos Coor kommer du att ingå i ett professionellt och kunnigt team Vi är ett stort bolag med snabba fötter som erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Utöver det erbjuder vi fast lön enligt överenskommelse med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

För mer information vänligen kontakta Veronica Johansson på 010-559 56 50 från den 12 augusti eller Cecilia Orlebäck på 010-559 65 35 från den 10 augusti.

På vår hemsida hittar du mer information om oss på www.coor.se


 

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök