Flyttprojektledare/koordinator

Göteborg

Coor Service Management söker nu en erfaren flyttprojektledare/koordinator med ordningssinne. Som spindel i nätet agerar du på ett förtroendefullt sätt och bygger goda relationer med både kunder, kollegor och leverantörer. Är du den handlingskraftiga personen vi söker?

Rollen
Som flyttprojektledare/koordinator kommer du arbeta med både flyttar och inredning samt beställning av möbler. Rollen är koordinerande med mycket kontakt med både kund och leverantör. Inom gruppen har vi både stora och mindre uppdrag som löpande planeras ut. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar är:

  • Planera och koordinera flyttar
  • Ta fram och beräkna offerter till kund
  • Beställa möbler och hantera ev reklamationer
  • Ekonomisk uppföljning per projekt
  • Kund- och leverantörskontakt

Din placering är i Göteborg och du kommer att arbeta mot en av våra större kunder och du rapporterar till driftchef. Flyttplaneringsgruppen består av tre personer och vi söker en ersättare för en pensionsavgång.
Många av våra större flyttuppdrag sker på helger vilket innebär att du behöver vara tillgänglig när dessa sker. 

Vår kandidat
Vi söker dig som har 3-5 års arbetslivserfarenhet med motsvarande arbetsuppgifter samt goda kunskaper av ekonomisk uppföljning av projekt från beställning till fakturering. Vi ser gärna att du har arbetat med CAD och är van att starta, driva och avsluta projekt. Området vi täcker är stort så det är ett krav med B-körkort.

Personlighet
Du är en ansvarstagande person som har lätt för att driva och utveckla det egna arbetet och funktionen. Vidare är du engagerad och initiativtagande med god förmåga att utveckla och upprätthålla långsiktiga relationer med kunder, kollegor och leverantörer. Service är en självklarhet för dig liksom flexibilitet som gör att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi fäster stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och att du har en positiv inställning. I rollen som flyttprojektledare är det viktigt att du är strukturerad och noggrann samt har god datorvana.

Vi erbjuder
Hos oss erbjuds du en roll med operativt och strategiskt ansvar. Som arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service som skapar värde, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs! Du kommer vara en del av ett av Coors mest spännande och utvecklande kontrakt, hos en kund som är inne i en mycket spännande fas. Du får också vara med i ett bolag som har höga ambitioner. I vår serviceleverans har du möjlighet att vara med och påverka och sätta ditt avtryck. Här blir du en del av vårt team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans arbetar för att skapa en fantastisk plats att arbeta på!

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

För mer information är du välkommen att kontakta:

För mer information om tjänsten kan du kontakta  driftchef Annika Widengård på 010-559 57 75. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående, dock senast den 15 mars 2020. 

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök