Förändringsorienterad HR Business Partner med affärsintresse

Stockholm

Förändringsorienterad HR Ansvarig med affärsintresse, Kista- vikariat

Coor är ett företag i tillväxt och den sker i form av att vi tar över och utvecklar verksamheter och nya medarbetare inom vad vi kallar Facility Management. I den starka utveckling som präglar vårt företag blir frågor som rör organisation, bemanning, arbetsrätt och förhandlingar av central betydelse.  Till vår HR-avdelning som i Sverige består av 18 medarbetare söker vi nu en vikarierande HR ansvarig med placering i Kista.

Om rollen
Som HR Ansvarig arbetar du både strategiskt och operativt i nära samarbete med chefer inom en affärsenhet där verksamheten är spridd över landet men med tyngdpunkt i Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer ett spänna över hela HR-området som innefattar exempelvis organisations- och bemanningsfrågor, ledar-/kompetensförsörjning, facklig samverkan, lag- och avtalsfrågor men också arbetsmiljö och kompensationsfrågor är viktiga. Du kommer även att arbeta med Sverigeövergripande strategiska utvecklingsfrågor och projekt inom HR-området och vara en del av affärsenhetens ledningsgrupp.

Du rapporterar direkt till HR-chefen för Sverige. Även om du utgår från kontoret i Kista verkar du inom en affärsenhet som finns på ett flertal orter så vissa resor inom Sverige förekommer. Tjänsten är ett vikariat på 12 mån med start i september.

Vår kandidat
Vi söker dig som har akademisk examen från HR-området med minst 3-5 års erfarenhet från kvalificerat HR-arbete. Vi värdesätter en bred arbetsrättslig kunskap, god förhandlingsvana och intresse för både arbetsmiljö-, ledar- och kompetensförsörjningsfrågor.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen behöver du ha ett affärsmässigt tänk, en hög arbetskapacitet och ett genuint intresse för verksamheten. Vidare kan du arbeta självständigt, är initiativrik, drivande och gillar att arbeta i en miljö som ständigt förändras. Som person är du duktig på att skapa förtroende, har lätt för att samarbeta samtidigt som du på ett handlingskraftigt sätt driver processer och arbetet framåt. För att vara ett bra stöd till cheferna är du balanserad, beslutsam, prestigelös, ödmjuk och kan hantera starka viljor. Som HR ansvarig har du en viktig roll att spela i affärsenhetens ledningsgrupp där du både är drivande i HR frågorna men också involverad i alla övriga affärsrelaterade frågor.

Stämmer detta in på dig?

Vi erbjuder
Som HR Ansvarig på Coor får du arbeta i en miljö som kännetecknas av en öppen, hjälpsam,  och välkomnande miljö med både omtänksamma och kunniga kollegor. 

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön, arbetstidsförkortning och friskvårdsbidrag. 

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
Då vi vill ge alla kandidater samma förutsättningar arbetar vi med diskrimineringsfri rekrytering, vilket innebär att alla ansökningar kommer in i ett anonymt läge där varken ålder, kön, bakgrund, namn eller foto visas. Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens såsom arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

För mer information, vänligen kontakta HR-chef Maria André Ahlgren på 010-5595945. Nås f r o m 10 augusti.

Ansök