Gruppchef arbetsplatsservice hos Coor i Gävle

Gävle

Arbetsplatsserviceleveransen i regionen växer, är du den inspirerande och affärsmässiga ledare vi söker?

Coors arbetsplatsservicetjänster växer och vi söker nu en driven och tydlig operativ ledare som kan utveckla vår leverans i området Mitt/Norr och säkerställa att vi gör det med kvalitet.

Vi har en prestigelös och entreprenöriell kultur där man som ledare har ett stort eget ansvar. Det finns kunniga kollegor och chefer som ställer upp och hjälper varandra att nå framgång.

Vill du vara med och arbeta i en grupp där vi har högt i tak och möjligheten att utvecklas är högst närvarande, där vi tillsammans strävar efter att lyfta individen för att skapa en attraktiv arbetsplats?

Ditt nya arbete
Vi söker dig som på ett affärsmässigt, serviceinriktat och kvalitetsmedvetet sätt vill leda, driva och utveckla vår verksamhet. Rollen innebär ett helhetsansvar för personal, leverans, kund och ekonomi. Det är en nyckelroll med stor möjlighet till påverkan då du sitter med i sitens ledningsgrupp.

Leveransen består idag av ett kundavtal och tjänster utförs på flertalet orter. Du kommer att arbeta med att både utöka och optimera avtalet vilket innebär att merförsäljning och utveckling blir en del av ditt ansvar och dagliga arbete.

I dina arbetsuppgifter ingår huvudsakligen

  • Personalansvar och utveckling av medarbetare
  • Leda och koordinera verksamhetens löpande arbete
  • Aktivt delta i den operativa verksamheten och vara en del av den dagliga leveransen
  • Aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund
  • Kundansvar och löpande dialog med kund inom ramen för leveransen
  • Koordinering, styrning och samarbete med andra grupper inom Coor såväl som med underleverantörer
  • Arbeta mot sitens uppsatta mål
  • Budget, prognos och bokslutsarbete
  • Aktivt delta i sitens ledningsgrupp

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Gävle. Ditt ansvar täcker flera kontor från Gävle till Kiruna och du kommer att resa ett par gånger i månaden.

Din bakgrund
Vi önskar att du har relevant erfarenhet av motsvarande befattning i en serviceorienterad organisation. Tidigare ledarerfarenhet är ett krav och erfarenhet av coachande ledarskap meriterande. Relevant datorvana och B-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av ekonomiadministration alternativt att du har lätt för siffror.

Personliga egenskaper
Vi tror att du har en stark drivkraft samt är lösningsfokuserad och strukturerad. Du tycker om människor och har lätt att få med dig andra genom att vara positiv, inspirerande och tydlig. Affärer lockar dig och du vill nå målen och har en förmåga att både engagera och förklara detta för din omgivning. Som ledare på Coor förväntas du ta ett stort eget ansvar och får därmed också stor frihet att planera din egen tid.

Vidare är du flexibel, serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i grupp. För alla våra tjänster fäster vi stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och att du har en positiv inställning.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Tjänsten är säkerhetsklassad och har krav på svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt säkerhetsskyddslagen.

Vid frågor, kontakta Sitechef Mikaela Hedén 010-559 75 09.

Vänta inte med din ansökan då vi arbetar med löpande urval och kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök