• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Gruppchef leverantörsreskontran till Coor

Stockholm

Har du goda ledaregenskaper och lockas av att arbeta med effektivisering av processer? Då ska du ta chansen att söka rollen som gruppchef för leverantörsreskontran på Coor!

I rollen som gruppchef leverantörsreskontra leder du och har personalansvar för AP-teamet på åtta personer och har produktägaransvar för leverantörsreskontran.

Du leder och fördelar arbetet och har det operativa ansvaret för leveransen inom AP mot olika kontaktytor och mottagare inom koncernen. Du kommer få möjligheten att arbeta med utveckling av både processer och teamet. Rollen innefattar bland annat fokus på automatisering av processer i Coors EFH Palette. 

Du tillhör avdelningen Group business support på Coor som innefattar teamen AP, AR och pay med totalt 20 medarbetare och sitter även med i ledningsgruppen för avdelningen. I din roll rapporterar du till Head of AP & AR och kommer arbeta på Coors trevliga huvudkontor i Kista. 

Ansvarsområden 

 • Personalansvar och arbetsledaransvar för teamet inom leverantörsreskontra
 • Produktansvar för leverantörsreskontra 
 • Ansvara för dialogen med interna kontaktytor och mottagare av leverantörsreskontrateamets arbete 
 • Ansvara för utveckling av processer och automatisering inom leverantörsreskontra 
 • Ansvara för nyrekryteringar och personalutveckling 
 • Delta i den gemensamma utvecklingen av Group business support
   

Rätt kandidat för rollen
Rätt kandidat för rollen har goda ledaregenskaper och drivs av att utveckla och arbetsleda ett team. Har du tidigare erfarenhet av formellt ledarskap är det meriterande men inte ett krav. Du trivs med att ta det övergripande ansvaret och har ett naturligt fokus på helikopterperspektiv inom ditt ansvarsområde. Du lockas av att arbeta med att utveckla processer och välkomnar ett modernt arbetssätt. 

I grunden har du en bra förståelse för leverantörsreskontrans processer i sin helhet och stora komplexa ekonomiflöden, gärna i en transaktionsintensiv verksamhet. Om du har erfarenhet från en större redovisningsbyrå eller ett shared service center är det ett stort plus. Vi tror att du har tidigare erfarenhet från relativt automatiserade flöden där ett elektroniskt fakturahanteringssystem använts. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift och behärskar du även danska eller norska är det starkt meriterande. 

Personliga egenskaper
Som person är du en trygg i dig själv och drivs av ledarskap och att utveckla arbetsmetoder och ditt team. Du är ansvarstagande, strukturerad och trivs i en större organisation med många olika kontaktytor. Vidare har du god kommunikativ förmåga, är en teamplayer, och har ett prestigelöst förhållningssätt. Du värdesätter kvalitet och är bra på att driva olika frågor och projekt i mål.

Du är noggrann och har förmågan att effektivt planera, prioritera och koordinera. Rätt person har en positiv inställning till utmaningar och håller hög servicenivå. För att passa på Coor och i rollen har du erfarenhet av att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo.

Ansökan
Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid. Rollens omfattning är 100%. Låter det som en spännande roll för dig? Coor samarbetar med Newr ni den här rekryteringen. Har du frågor om tjänsten? Kontakta Douglas Carbell, ansvarig rekryterare på Newr. Douglas.carbell@newr.se eller 072-980 99 52. För att söka tjänsten klicka här.

 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.