Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Gruppchef med säljfokus till Coor i Karlstad med omnejd

Ansök

Karlstad

Coor har förtroendet att leverera service till ett 20-tal företag i Karlstad, Karlskoga och Örebro med stort fokus att bli fler. Är du den stjärna vi söker som har både ett bra nätverk och intresse av både ledarskap och sälj?

Om rollen
Vi söker en gruppchef som vill leda, driva och utveckla vårt team i Karlstad, Karlskoga och Örebro där vi arbetar med lokalvård och arbetsplatsservice som t ex reception. Rollen innebär ansvar för personal, leverans, kund och vårt mål för verksamheten att växa. Detta innebär att Du kommer att arbeta med både långsiktig planering och utveckling, såväl som med daglig operativ drift där du kommer att arbeta i nära samarbete med gruppledaren för lokalvården. Du rapporterar till sitechef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar:

 • Operativt leda och koordinera verksamhetens löpande arbete
 • Personalansvar och utveckling av medarbetare
 • Aktivt arbeta för att vårda och sälja in våra tjänster hos både befintliga och nya kunder
 • Aktivt arbeta mot uppsatta mål samt löpande uppföljning av dessa
 • Stort fokus på ekonomi gällande månadsresultat och budget

Vår kandidat
Vi ser att du har stor erfarenhet av personalledning och personalansvar i en kund- och servicefokuserad organisation. Att leda en större grupp är inget nytt för dig och du har erfarenhet av att leda både lokalvårdsleveranser och arbetsplatsservice. Du motiverar och inspirerar din verksamhet i det dagliga arbetet och ha stor förståelse för affärer och ekonomisk uppföljning.

Du har minst gymnasiekompetens med inriktning ekonomi. Din svenska är god både i tal och skrift. Goda kunskaper även i engelska samt van användare av Office-paketet är också nödvändigt.

Din personlighet
Vi se att du har en stark drivkraft och ser möjligheter där andra ser problem. Vidare är du strukturerad, van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem i högt tempo. För alla våra tjänster fäster vi stor vikt vid ansvarskänsla, affärsmannaskap, ordningssinne och att du har en positiv inställning.

Stimuleras du av att utveckla personal, bygga relationer och har erfarenhet av försäljning mot nya och befintliga kunder så är denna roll perfekt för dig.

Vårt erbjudande
Hos oss får du arbeta i en stabil och självgående grupp där du får möjlighet att använda dina befintliga nätverk för att bygga vidare på den framgång vi redan har.

Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. 

Passar det här in på dig? Vänta inte med att höra av dig! 

Kontaktuppgifter och övrig information
För ytterligare information kontaktar du Sitechef Irene Kandenäs, tel.0733-10 50 00

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök