Gruppchef Säkerhetsprojekt inom Coors centrala säkerhetsorganisation

Stockholmsområdet

Vill du leda vårt team av projektledare inom fysisk säkerhet? Coor Säkerhet är en engagerad, trevlig och tätt sammansvetsad grupp av experter och specialister inom säkerhet. Nu söker vi dig som vill bli en nyckelspelare i våra leveranser av säkerhetstjänster till några av Sveriges största bolag.

Om rollen
Som gruppchef för våra projektledare kommer du att leda ett team på fem personer med hög kompetens inom fysisk säkerhet. Teamet driver idag installationsprojekt inom inbrottslarm, passagesystem, CCTV och brandskydd till några av Sveriges största bolag.

Din roll som gruppchef innebär att:

  • Stötta och utveckla teamet och säkerställa rätt kompetens
  • Ta fram och implementera effektiva arbetssätt och processer
  • Bygga en stark relation till slutkund och ansvara för teamets leveranser
  • Följa upp ekonomi och skapa kostnadseffektivitet
  • Driva egna installationsprojekt inom säkerhet

Som gruppchef kommer du ingå i ledningsgruppen för Coor Security Development. Du kommer också arbeta tätt ihop med chefer och tekniker i resten av Coor Säkerhet för att uppnå en god helhetsleverans till kunden. Inom organisationen finns stora möjligheter att utvecklas både inom säkerhet och ledarskap.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen tror vi att du är en driven person som är tycker om att skapa ordning och reda. Du är bra på att leda och motivera din personal och har lätt för att skapa goda relationer med kunder och kollegor. Du är lösningsorienterad, har god analytisk förmåga och tycker om att leda förbättringsarbete.

Du trivs med stor frihet inom ditt arbete och är van att själv prioritera och ta ansvar. Du är en serviceinriktad och flexibel lagspelare. Du är strukturerad, noggrann, stresstålig och proaktiv med helhetssyn.

Din bakgrund
Du arbetar i en liknande roll idag eller är en erfaren projektledare och känner att du vill ta nästa steg. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom relevant teknikområde. Chefsroll med personalansvar är meriterande, men du kan också ha byggt ledaregenskaper i din roll som projektledare. Du har haft kundansvar och är van vid att omvandla kundens behov till lösningar. Du har erfarenhet av att tolka avtal och ekonomiuppföljning.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du kan Officepaket och har god vana av att skriva rapporter, utföra analyser och ta fram presentationer.

Vi erbjuder
Att vara gruppchef inom Coor Säkerhet innebär att arbeta i en stimulerande miljö med duktiga, ambitiösa och härliga kollegor. Vi erbjuder det bästa från två världar, med långsiktigheten i att jobba inom ett stort tillväxtbolag tillsammans med den entreprenöriella andan som en del av ett mindre konsultbolag i det stora bolaget. Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder en marknadsmässig lön med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom Säkerhet såväl som andra delar av verksamheten.

Ansökan
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid eventuella frågor kontakta rekryterande chef Max Lindstedt på max.lindstedt@coor.com.

Vi ser fram emot din ansökan.

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök