Gruppchef Telefoni Uppsala

Uppsala

Som gruppchef ansvarar du tillsammans med dina medarbetare för att dagligen leverera telefonisttjänster och kundservice till våra kunder. Din uppgift blir att säkerställa och utveckla servicekvalitet, medarbetare och resultat. Du har personalansvar för ett team med 20 medarbetare vilket innefattar ansvar för löpande coaching, utveckling, uppföljning och rapportering. Du ansvarar även för att genomföra rekryteringar samt utvecklings- och lönesamtal. Vårt mål är att leverera effektiva telefoni- och kundtjänsttjänster med service i världsklass till våra kunder och du kommer att ha en nyckelroll i den serviceleveransen.

Du som söker

För att lyckas i rollen tror vi att du är en driven person med starkt kundfokus och förmåga att se möjligheter istället för problem. Din styrka ligger i att skapa och bibehålla goda relationer med kunder och kollegor. Du trivs med att arbeta och leda i en händelserik miljö och har ett strukturerat arbetssätt samt en utvecklad prioriteringsförmåga.

Vi vill att du har erfarenhet av att leda medarbetare samt goda ledaregenskaper. Du har förståelse för ekonomi och vad som bidrar till en lönsam verksamhet. Du bör ha erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete samt förståelse av vikten av en god arbetsmiljö. Du har gymnasiekompetens, god datorvana samt kunskaper i engelska.

Vi erbjuder

Coor arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Vi kommer att se till att du får utbildning inom de telefoni/växelsystem vi arbetar med samt utvecklas som ledare.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Sista ansökningsdag är 2019-03-15, men intervjuer genom förs löpande så vi ser fram emot din ansökan så fort som möjligt.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Rekryterande chef Rickard Norelid, mail rickard.norelid@coor.com

Ansök