Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Gruppchef till Coor i Stockholm

Ansök

Stockholm

Är du en lyhörd ledare med ett positivt sinne och ett högt engagemang. Besitter du ett genuint intresse av att få utveckla andra och har du dessutom förmågan och modet till att ta kunna ta affärsmässiga beslut samt överträffa kundernas förväntningar? Då är du rätt person för oss!

Om uppdraget 
Vi söker nu en engagerad och lyhörd ledare till vår leverans inom arbetsplatsservice som kan utveckla våra kollegor, dess leverans och säkerställa att vi gör det med kvalitet. Vi har en prestigelös, varm och utvecklingsinriktad kultur där man som ledare har ett stort eget ansvar samtidigt som det finns en stor hjälpsamhet bland kunniga kollegor och chefer som ställer upp och hjälper varandra till att nå en framgång. 

Om rollen 
I rollen som gruppchef kommer du arbeta tätt tillsammans med dina medarbetare och stötta dem i vår leverans till ett flertal kunder runt omkring Sverige. Din uppgift som gruppchef är att utveckla och leda dina medarbetare till att leverera goda resultat med en högklassig service. Rollen förutsätter att du som person besitter ett högt engagemang med en förmåga till att entusiasmera såväl kollegor som kunder och att du kan konsten att leda medarbetare på distans. Som gruppchef behöver du vara en trygg person med ett anpassningsbart förhållningssätt med tyngdpunkt på ägarskap, eget driv med stort fokus på utveckling och förbättring.

Ditt ansvar kommer främst att bestå av:

 • Personalansvar och utveckling av medarbetare
 • Leda och koordinera verksamhetens löpande arbete
 • Aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund  
 • Ansvarig för dialog med kund såväl som löpande utvecklings- och förbättringsarbete
 • Säkerställa en bra efterlevnad inom kvalitet, hälsa, säkerhet och arbetsmiljö i din roll som gruppchef på Coor
 • Ansvar för att driva din leverans enligt uppsatta mål och aktivt arbeta för att bibehålla samt utveckla

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering i Stockholm. Resor i tjänsten förekommer.

Vår kandidat 
Vi ser gärna att du som söker tjänsten har goda erfarenheter och kunskaper i att leda andra och att du därmed även mest troligt har en relevant högskoleutbildning för tjänsten alternativt erfarenheter som bedöms likvärdiga inom ekonomi och ledarskap. Vi ser gärna en affärsmässig erfarenhet när det kommer till att arbeta kundfokuserat och har du dessutom sedan tidigare en erfarenhet av att arbeta som projektledare så är det meriterande. Att du har god svenska och engelska i tal samt goda kunskaper i Officepaketet och ett B-körkort är en förutsättning för rollen.

Din personlighet
Som person är du målinriktad och utvecklingsorienterad samt har förmåga och intresse för att skapa och utveckla affärer och relationer och du ser tydligt hur välmående medarbetare bidrar till en lönsam och lyckad leverans. Genom ditt inkluderande ledarskap är du en stark förebild där du inspirerar och entusiasmerar ditt team till att nå uppsatta mål. Det är viktigt att du har en positiv grundinställning med förmågan till att bygga förtroendeingivande relationer. En förutsättning för rollen är- bra samarbetsförmåga och att du har en lösningsorienterad approach.  Du är strukturerad och analytisk i det du gör, med en vana att driva och planera ditt arbete självständigt. För att lyckas i rollen tänker vi att du är en engagerad, lyhörd och trygg ledare. Du är utvecklingsorienterad och har en god förmåga att anpassa arbetssätt när förutsättningarna förändras. 

Vi erbjuder 
Framför allt erbjuder vi härliga kollegor och duktiga medarbetare! Här får du en intressant och varierad arbetsdag i nära samarbete med både kunder och kollegor. Som gruppchef har du stor frihet att utveckla din organisation och verksamhet samtidigt som det finns mycket stöd och hjälp att få från närmaste chef och andra kollegor. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom tjänsten såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontaktuppgifter och övrig information 
För frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Farzad Farajian via, Farzad.Farajian@coor.com. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. 

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök