Gruppchef Underhåll till Coor hos GKN Aerospace

Trollhättan

Är du prestigelös och serviceminded med ett stort intresse för att leda och inspirera andra? Då kan denna roll som Gruppchef vara perfekt för dig.

Om rollen
Som gruppchef hos Coor ansvarar du för att dagligen leverera en mångfald av servicetjänster hos våra kunder. Du leder ett serviceinriktat självständigt team och skapar goda relationer med både kunder och leverantörer.

I rollen har du ansvar för ca 28 medarbetare och för att koordinera våra underentreprenörers arbete. Du leder den operativa serviceleveransen, driver möten med beställare, serviceanvändare och leverantörer samt utbildar medarbetarna. Vidare är det ditt ansvar att inspirera, motivera och utveckla medarbetarna i din grupp så att de kan nå sin fulla potential. I rollen är du även ansvarig för verksamhetens resultat. De tjänster din grupp ansvarar för är Bygg, VVS, Brand och Kyla. Tjänsten rapporterar till Coors sitechef och ingår i ledningsgruppen för site GKN.

Vem är du?
Vi ser gärna att du kommer från industrin. För att klara denna rollen bör du ha bakgrund inom bygg och minst ett par års erfarenhet av projektledning och ledarskap. Vi söker dig som kommunicerar på ett enkelt och tydligt sätt som skapar trygghet. Vidare är du en prestigelös person som föregår med gott exempel och rycker in när det behövs, oavsett uppgift. Du är strukturerad, kan prioritera och koordinera leveransen även när tempot är högt och det är mycket på gång samtidigt. För att skapa förtroende hos både dina medarbetare och kunder är du ödmjuk, inlyssnande och förändringsorienterad.

Du pratar svenska obehindrat och behärskar även engelska i både tal och skrift. Du är en van datoranvändare som känner dig trygg i Officepaketet.

Vad erbjuder COO dig?
Som Gruppchef på Coor får du arbeta i en miljö som kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär med härliga kollegor. Vi sätter människan främst och vi sätter stort värde på professionalitet och trivsel. I rollen som Gruppchef har du stort mandat och möjlighet att påverka i ett företag som trots sin storlek fortfarande är hungrigt och i framkant. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns det stora möjligheter för rätt person att utvecklas både inom andra ledarroller eller specialistroller på företaget.

Kontaktuppgifter och ansökan
Känns detta som en spännande utmaning? Då är du varmt välkommen med din ansökan senast den 3 Juni. Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Övriga frågor kontakta Christoffer Koldéus Site Manager på tel. +46722-111 795 eller christoffer.koldeus@coor.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök