Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Hisstekniker till Coor

Ansök

Solna

Brinner du för service och för teknik inom fastighet? Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till S:t Görans sjukhus i Stockholm där vi nu söker en hisstekniker som vill fortsätta att utvecklas vidare tillsammans med oss. Det här är ett spännande uppdrag där du får vara en viktig del i Coors mycket kompetenta team inom vår expanderande fastighetsleverans! 

Coors uppdrag spänner över flera områden inom teknisk drift och förvaltning där det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos både sjukhusets medarbetare och besökare. Coor ska säkerställa att den dagliga driften alltid fungerar samt utveckla och förbättra den vidare till nästa nivå. 

Om rollen 
Som hisstekniker arbetar du bland annat med: 

 • Tillsyn, underhåll (felsökning och avhjälpande) av fastigheternas hissar
 • Drift, utveckling och optimering av fastighetens hissar
 • Medverka och utföra olika kundprojekt 
 • Göra riskbedömningar i arbetsmiljön och komma med förslag till utveckling
 • Tillsammans med övriga kollegor säkerställa sjukhusets framtida drift och utveckling

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering hos vår kund i Stockholm. Beredskap, jour och/eller skift kan bli aktuellt i tjänsten.

Du 
Vi tänker oss att du har en drift/fastighetsteknisk utbildning med erfarenhet av drift och underhåll av hissar. Du har god systemkunskap inom någon eller några av följande områden; el, ventilation, värme, vatten, kyla, styr- och regler. Du har datorvana och din svenska är god i såväl tal som skrift där kunskaper i engelska är meriterande.

Din personlighet
Som person har du ett noggrant, metodiskt och lösningsorienterat förhållningssätt till ditt arbete. Du är trygg i dina yrkeskunskaper där du trivs med att ta ett personligt ansvar för serviceleveransen och där du besitter förmågan till att både analysera och förklara de tekniska sambanden. Som person har du ett driv för att arbeta med teknik och motiveras av utveckling och förbättring. För att trivas i rollen så besitter du god social kompetens då du kommer att ha mycket kontakt med både vårdpersonal, kollegor och leverantörer där det ställs höga krav på god social förmåga och en positiv grundattityd med fokus på en bra samarbetsvilja.  

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med pension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.  I vår serviceleverans till S:t Görans sjukhus blir du en del av ett härligt team som tillsammans motiverar och hjälper varandra vidare i skapandet av en fantastisk arbetsplats.

Övrig information och kontaktuppgifter  
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta kontraktschef Simon Turtle, Simon.Turtle@coor.com samt via telefon 070-357 32 21 . Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR.

Coors kund äger och förvaltar skyddsobjekt och säkerhetsklassade anläggningar och detta medför att denna roll är säkerhetsklassad. Krav för anställning är godkänd säkerhetsprövning.

Läs gärna mer om vår rekryteringsprocess här

Vi ser fram emot din ansökan! 

Vi har noga övervägt vår rekryteringsstrategi och undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt av rekryteringsföretag samt säljare.

#tipsaCoor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök