Språk / Site

Språk

Våra siter

 • För investerare
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Hisstekniker till Coors kund i Stockholm

Ansök

Stockholm

Brinner du för service och för teknik inom fastighet? Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Locums sjukhusuppdrag i Stockholm där vi nu söker en hisstekniker som vill fortsätta utvecklas vidare tillsammans med oss. Det här är ett spännande uppdrag där du får vara en viktig del i Coors mycket kompetenta team inom vår expanderande fastighetsleverans! 

Coors uppdrag spänner över flera områden inom teknisk drift och förvaltning där det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos både sjukhusets medarbetare och besökare. Coor ska säkerställa att den dagliga driften alltid fungerar samt utveckla och förbättra den vidare till nästa nivå. Som hisstekniker till våra sjukhusuppdrag på S:t Göran, Södertälje, Rosenlund, Nacka, Handen, Dalen samt till några minder vårdcentraler. Vi erbjuder en arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter och stark laganda. För att kunna ta dig till och från alla de olika sjukhusen kommer du till din hjälp att ha en servicebil.

Om rollen 
Som hisstekniker arbetar du självständigt och självgående med bland annat detta: 

 • Självständigt planera samt utföra tillsyn, skötsel, underhåll och felsökning av samtliga ca 130 av fastigheternas hissar varav ett flertal akuthissar
 • Drift, utveckling och optimering av fastighetens hissar
 • Göra riskbedömningar
 • Delansvar för att proaktivt arbeta med att förbättra anläggningen i form av rapporter gällande förbättringsförslag samt underhållsbehov
 • Tillsammans med övriga kollegor säkerställa sjukhusets framtida drift och utveckling.
 • Skapa hållbara resultat genom våra tjänster och lösningar

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en provanställning på 6 månader i grunden. Du kommer att vara placerad hos vår kund i Stockholm. Beredskap, jour och/eller skift kan bli aktuellt i tjänsten. Coors kund äger och förvaltar skyddsobjekt och säkerhetsklassade anläggningar och detta medför att denna roll är säkerhetsklassad. Krav för anställning är godkänd säkerhetsprövning.

Du 
Vi ser att du har en gymnasieutbildning med inriktning el eller kompletterande kurser med motsvarande innehåll. Du behöver ha minst 5 års erfarenhet av underhåll samt inneha goda kunskaper inom felsökning av hissar. Det är meriterande om du dessutom har goda kunskaper inom olika styrsystem för hissar. Du har bra datorvana och din svenska är god i såväl tal som skrift där kunskaper i engelska är meriterande. Körkort är ett krav för tjänsten.

Din personlighet
Som person besitter du en hög servicekänsla med fokus på noggrannhet med god förståelse kring installation och förbyggande underhåll. Du ser samverkan med kollegor och externa aktörer som en naturlig väg till att uppnå mål samt skapa en framdrift som behövs. Du uppskattar och trivs med att bemöta och hjälpa kunder samt arbetar aktivt med att skapa långsiktiga relationer. För att trivas i denna roll behöver du kunna ha förmågan till att vara både självständig och självgående med stort eget driv och ansvarstagande kring det dagliga arbetet. Du behöver vara strukturerad och ansvarstagande samt lösningsorienterad där du gillar både teknik och att skruva. För att lyckas i denna roll så tänker vi att du som person behöver uppskatta den mångsidighet och variation som arbetet innebär.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med pension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. I vår serviceleverans till S:t Görans, Södertälje, Rosenlund, Nacka, Handen, Dalen samt till några minder vårdcentraler blir du en del av ett härligt team som tillsammans motiverar och hjälper varandra vidare i skapandet av en fantastisk arbetsplats.

Övrig information och kontaktuppgifter  
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta kontraktschef Simon Turtle, Simon.Turtle@coor.com samt via telefon 070-357 32 21. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR.

Coors kund äger och förvaltar skyddsobjekt och säkerhetsklassade anläggningar och detta medför att denna roll är säkerhetsklassad. Krav för anställning är godkänd säkerhetsprövning.

Läs gärna mer om vår rekryteringsprocess här

Vi ser fram emot din ansökan! 

Vi har noga övervägt vår rekryteringsstrategi och undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt av rekryteringsföretag samt säljare.

#tipsaCoor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök