Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

HR Business Partner till Coor

Ansök

Stockholm

Vill du arbeta i ett tillväxtföretag inom Facility Management där vi ser medarbetarna som vår största tillgång och stöttar varandra till framgång?

Till vår HR-avdelning som i Sverige består av drygt 40 medarbetare söker vi nu en HR Business Partner till vår affärsenhet Fastighet & Säkerhet där också vårt dotterbolag Addici Security ingår. Vi växer inom detta affärsområde och behöver nu förstärka med ytterligare en HR kollega.

Om rollen
Som HR Business Partner arbetar du nära affären; strategiskt, taktiskt och operativt i samarbete med chefer inom Coors affärsenhet för Fastighet & Säkerhet och med kollegor inom HR-teamet. Dina arbetsuppgifter kommer att spänna över hela HR-området med ett extra fokus på arbetsrätt, avtalstolkningar, förhandling, fackliga relationer samt uppstart/avslut av verksamhet.

Du kommer ingå i ledningsgruppen inom några av verksamhetens kontrakt och samarbeta nära din HR Business Partnerkollega som är en del av affärsenhetens strategiska ledningsgrupp. Som HR Business Partner har du en viktig roll att spela i dina ledningsgrupper där du både är drivande i HR-frågorna men är också involverad i alla övriga affärsrelaterade frågor.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvar:

 • Självständigt leda, driva och utveckla HR arbetet inom ramen för affärsplan, riktlinjer, policys och beslut från HR's ledningsgrupp (HRLT).
 • Agera proaktivt, affärsnära och strategiskt stöd till chefer och ledningsgrupper kring exempelvis ledar- och medarbetarskap, företagskultur, arbetsrätt, organisatorisk och social arbetsmiljö, rehabilitering, lönebildning och lönesättning.
 • Skapa organisationsanpassade tillika lagefterlevande HR relaterade processer.
 • Ansvara för genomförandet av strategiska och operationella HR-frågor och HR-relaterade projekt som stödjer företagets affärsplan och verksamhetsutveckling.
 • Samarbeta med övriga funktioner inom HR för att säkerställa ett konsultativt och lösningsfokuserat stöd i HR-relaterade frågor.
 • Tillhandahålla professionell HR rådgivning vid upphandling, anbud, uppstart, integration samt vid avtalsupphörande.
 • Facilitera intern rörlighet och bidra till kompetensutveckling.
 • Ansvara för kollektivavtal enligt fördelning.
 • Tillsammans med fackliga parter värna om goda relationer sinsemellan och säkerställa att uppsatta rutiner och arbetssätt kring arbetsmiljöfrågor och medbestämmande efterlevs.

Du rapporterar till HR-chef och tillhör, förutom HR Sverigeteamet, ett HR Business Partnerteam om 10 personer. Din placering är på Coors huvudkontor i Kista. Tjänsten är på heltid och vi har ett flexibelt sätt att se på arbetsplatsen, men vi bygger vår kultur starkare genom att ses, så två till tre dagar per vecka ser vi dig gärna IRL.  

Vår kandidat
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom kvalificerat HR-arbete där du varit en del av en ledningsgrupp och drivit HR-agendan och bidragit till affären. Har du dessutom erfarenhet av att vara ledare samt varit verksam inom fastighet och säkerhet så är det starkt meriterande. Vi värdesätter en bred HR-bakgrund och ser att du har ett starkt intresse och kunskap inom arbetsrätt, fackliga förhandlingar, fackliga relationer, både kollektivanställda och tjänstemän samt erfarenheter av uppstart/avslut av verksamhet.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen behöver du ha ett affärsmässigt tänk, en hög arbetskapacitet och ett genuint intresse för verksamheten och affären. Du är initiativrik, drivande och gillar att arbeta i en miljö som ständigt förändras. Som person är du duktig på att skapa förtroende och långsiktiga relationer. Du har lätt för att samarbeta, samtidigt som du på ett handlingskraftigt och självständigt sätt driver processer och arbete framåt.
För att vara ett bra stöd till cheferna är du balanserad, beslutsam, prestigelös och kan hantera starka viljor. 

Stämmer detta in på dig?

Vi erbjuder
Som HR Business Partner på Coor får du arbeta i en miljö som kännetecknas av en öppen, hjälpsam, och välkomnande miljö med både omtänksamma och kunniga kollegor. Du blir en del av en större HR organisation i ett bolag som är på stark tillväxt och där du har en roll med möjlighet att påverka Coors framtida framgång. Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats.

Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön, arbetstidsförkortning och friskvårdsbidrag. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja dig fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
Urvalet pågår löpande så skicka därför in din ansökan snarast möjligt. Tjänsten är en heltidstjänst och tillträde sker efter överenskommelse. Coor tillämpar alltid 6 månaders provanställning.

För frågor kring rollen kontakta rekryterande chef Terese Pettersson, terese.pettersson@coor.com.

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök