HSEQ-samordnare

Ansök

Göteborgsområdet

Vill du jobba brett med hälsa, säkerhet, miljö och kvalitet (HSEQ) -frågor och stötta chefer inom Nordens ledande Facility Management företag? Då är detta rollen för dig!

Coor växer och vi söker dig som brinner för att skapa en hållbar och säker arbetsplats! Idag levererar vi fler och mer omfattande Facility Management tjänster än vi någonsin gjort förut. På Coor är våra medarbetare vår främsta tillgång och vi är måna om att våra medarbetare trivs, mår bra och utvecklas hos oss. Vi har en tydligt uttalad nollvision vad gäller skador på jobbet och fokuset på hållbarhet och HSEQ har aldrig varit större än idag.  

Om rollen
På Coor har vi en hög ambition gällande hållbarhet och HSEQ-frågor och det finns en central organisation inom vår svenska verksamhet som driver utveckling inom området. I rollen som HSEQ-samordnare har du en viktig roll i att stötta och coacha chefer ute i linjen med frågor inom hälsa, säkerhet, miljö och kvalitet. Du arbetar också med utvecklingsarbete inom HSEQ i en central gruppering. I linje med vårt mål att bli ett hållbart företag "på riktigt", kommer ditt arbete att utvecklas med ökat fokus på just hållbarhets- och miljöfrågor. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • vara huvudkontakt och coacha/ stötta utvalda kontrakt inom HSEQ
  • säkerställa kravefterlevnad och genomförande av HSEQ-aktiviteter enligt plan
  • driva förbättringar gällande arbetsmiljö och säkerhet med syfte att förebygga och reducera skador
  • proaktivt identifiera förbättringsområden inom HSEQ och hållbarhet på våra kontrakt 
  • stötta kontrakten med statistik, analys och kvalitetssäkring 
  • utarbeta och vidareutveckla arbetsprocesser, instruktioner och rutiner
  • utveckla och samordna arbetet tillsammans med andra HSEQ-kollegor
  • driva centrala och lokala projekt och förbättringsarbeten inom ditt kompetensområde

Du tillhör en central stab som heter hållbar utveckling och rapporterar till hållbarhetschefen inom Coor Sverige. I ditt dagliga arbete jobbar du tätt med våra operativa verksamheter. Vi ser att du utgår från Göteborg, men du kommer att göra vissa dagsresor och ibland kan det även förekomma övernattning på andra orter i Sverige.

Vår kandidat
Du är väl insatt i HSEQ-frågor, framförallt det som gäller arbetsmiljö och säkerhet samt aktuell lagstiftning. Du bör ha en akademisk bakgrund som t.ex  arbetsmiljöingenjör eller annan utbildning inom kvalité och miljösamordning. Du har tidigare arbetat i en liknande roll, där du samordnat och stöttat chefer samt arbetat med utveckling, analys, rapportering och revisioner. Vi arbetar i Notisum och Ichemistry, har du erfarenhet från dessa eller andra miljö och kvalitetssystem samt erfarenhet från avvikelsesystem är det meriterande.

Att du jobbar med service och hållbarhetsfrågor är en självklarhet för dig. Du är en person som brinner för att driva och utveckla hälsa, säkerhet, miljö- och kvalitetsfrågor. Du trivs med att jobba nära verksamheten och stötta dem utifrån de utmaningar de står inför. Vidare är du van att prioritera, strukturera, hitta lösningar och ta ansvar. En framgångsfaktor i jobbet är att bygga förtroendefulla relationer och omvandla lagar och regler till något lättförståeligt för våra medarbetare.

Vi erbjuder
Vi tror att vi kan erbjuda dig ett av de absolut roligaste HSEQ-jobben som finns! Coor kännetecknas av en välkomnande, öppen och prestigelös kultur. Här får du ett stort antal härliga kollegor som vill ta del av din kunskap.

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter att utvecklas inom flera områden.

Kontaktuppgifter och övrig information
Om du vill veta mer får du gärna slå du en signal till Kristina Olsson, hållbarhetschef, 070-2018913. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Som en del av rekryteringsprocessen så kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidat, vill du veta mer? Läs gärna här: https://www.coor.se/karriar/rekryteringsprocessen/  

Vi ser fram emot att höra från dig!

All försäljning från annonssäljare och rekryteringsföretag i samband med den här rekryteringsprocessen undanbedes vänligen då Coor har ansvar för rekryteringen. 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2024 enligt Karriärföretagen.

Ansök