Sök
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Industrilokalvårdare till Coor i Olofström

Ansök

Olofström

Som industrilokalvårdare på Coor gör du stor skillnad för våra kunder varje dag. I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ, och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkor.

Vi söker nu nya stjärnor till vår lokalvårdsleverans hos vår kund inom industri. Vi levererar lokalvård av hög kvalitet och söker nya medarbetare som vill jobba med oss. 

Arbetsuppgifter
Som servicemedarbetare inom lokalvård kommer du, tillsammans med kollegor och driftledare, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga industrilokalvården hos uppdragsgivaren. Ytorna består av industrilokaler samt gångstråk, pausrum och toaletter. Vi arbetar delvis med skurmaskin. 

Vi söker nu timanställda industrilokalvårdare som kommer att arbeta schemalagt i skift, på dagtid men även kvälls- och helgarbete kan förekomma. 

Vår kandidat
Det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av arbete inom lokalvård.

För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.

I ditt dagliga arbete kommer du att arbeta självständigt, varför du tycker om att ta mycket eget ansvar. Då du även har kontakt med vår kund och dina kollegor ser vi också att du är serviceminded, flexibel, och att du tycker om ett högt tempo. B-körkort är ett krav. Truckkörkort är mycket meriterande. 

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats och du får timlön enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag. På Coor arbetar vi aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du kommer få en introduktion till arbetet som du utför och blir en del av en härlig grupp med en god gemenskap.  

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden. 

Kontakt och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansöningar via mail, tjänsten söker du i annonsen på vår hemsida. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Isabel Laakso på tel. 0706180134

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök