Innovativ Affärsansvarig inom Mat & Dryck

Solna

Älskar du mat, affärer och att skapa fantastiska upplevelser? Vill du leda en verksamhet inom mat & dryck på flera orter och driva innovation tillsammans med vår kund ICA? Coor söker en innovativ ledare med sinne för förändringsledning. Hos oss blir jobbet både inspirerande och kul! På Coor är du skillnaden!

Om rollen

Vi söker en Affärsansvarig Mat & Dryck till vår kund ICA som vill vara med och driva en spännande satsning på flertalet siter runt om i Sverige. Du kommer att ha övergripande ansvar för budget och resultat, och arbeta nära ICA för att säkerställa högsta kvalitet och service. Med restaurangchefer som rapporterar direkt till dig, kommer du att vara involverad i varje sites kund och gästupplevelse. Du rapporterar till Malin Benson som är verksamhetschef på Coor och ingår i Food & Beverage Sveriges ledningsgrupp. Malin hälsar – ”Vi befinner oss på en spännande transformations- och tillväxtresa inom Mat och Dryck och söker dig som vill bidra med din erfarenhet, driv och lösningsorientering, till såväl ICA som till vårt team på Coor”.

Om dig

Vi söker dig som har ett starkt affärsdriv och alltid sätter kunden i fokus. Du är en mästare på att bygga relationer och kommunicerar tydligt och rakt. Du har ett proaktivt och innovativt arbetssätt och gillar att hitta nya vägar. Som ledare är du stark och trygg, och du har förmågan att motivera och coacha ditt team mot uppsatta mål.

Vi ser att du har:

  • Erfarenhet från en liknande roll inom mat & dryck eller retail.
  • Flerårig erfarenhet som ledare där du varit med och drivit förändring.
  • Van att leda flera enheter/siter på distans gärna med geografisk spridning.
  • Ansvarat för och drivit kundrelationer med framgångsrikt resultat.
  • Tidigare haft budget- och resultatansvar.
  • Talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.
  • Mycket god kommunikationsförmåga 

Vi erbjuder

Coor är en långsiktig arbetsgivare med många utvecklingsmöjligheter. Vi kombinerar tryggheten av att vara ett stort bolag med entreprenörsanda och innovation. Hos oss arbetar vi aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Om vår kund ICA

Enkelhet, Entreprenörskap och Engagemang är kärnvärden hos ICA och vägleder allt ICA gör. ICA söker ständigt möjligheter till förbättring och tror på kraften av entreprenörskap. Engagemang i kunderna och kollegorna är nyckeln till att göra verklig skillnad och vi vill att du som vår ambassadör hos ICA speglar detta.

Övrig information och kontaktuppgifter

Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med en inledande provanställning på 6 månader.

Placering: Arbetsplatsen är belägen på ICAs huvudkontor i Solna.

Arbetstid: Arbetstiden är främst dagtid, måndag till fredag, men kvälls- och helgtjänstgöring kan förekomma.

Resor: Resor inom Sverige är en del av tjänsten.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor, kontakta Helena Larson på 070-753 33 10.

 

ANSÖK VIA DENNA LÄNK

Vi genomför bakgrundskontroller på all vår personal vid anställning. Vill du veta mer, läs här: https://www.coor.se/karriar/rekryteringsprocessen/

Bli en del av vårt team – hos oss gör du skillnaden!

All försäljning från annonssäljare och rekryteringsföretag i samband med denna rekryteringsprocess undanbedes vänligen.