Internal Control & Group Accounting

Stockholm

Är du en ambitiös och driven person med minst 4 års erfarenhet inom revision eller koncernredovisning i noterad miljö, och är redo för nya utmaningar? Då kan denna tjänst vara något för dig! Vi söker nu en kollega till gruppen som ansvarar för internkontroll och koncernredovisning på Coor.

Om rollen
Rollen är placerad på huvudkontoret i Kista och rapporterar till Malin Rosenquist, Koncernredovisningschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

 • Ansvara för att samordna och driva arbetet kring internkontroll
 • Ansvara för och vidareutveckla ramverket för internkontroll
 • Utföra processkartläggningar och riskanalyser
 • Medverka i konsolidering och koncernredovisning
 • Utveckla processer och handböcker inom koncernredovisning
 • Tillsammans med Koncernredovisningschef, fungera som koncernens kompetenscenter för redovisning och stötta landsorganisationerna
 • Delaktig i arbetet med styrning och uppföljning av Coors hållbarhetsarbete
 • Stötta i samband med förvärvsanalyser 
 • Kontinuerligt utveckla finansiella processer (inklusive arbetssätt och system)
 • Övervaka regulatoriska förändringar och dess effekt på koncernen
 • Driva och medverka i utvecklingsprojekt inom Group Finance i stort

Vår kandidat
För att lyckas i rollen ser vi att du har en akademisk examen som civilekonom eller motsvarande, samt minst 4–5 års erfarenhet från något av de större revisionsbolagen och/eller erfarenhet av koncernredovisning och internkontroll på ett större börsnoterat företag. Som person är du relationsinriktad, strukturerad, noggrann, proaktiv, ansvarstagande och trivs i en föränderlig miljö.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder en marknadsmässig lön med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. För dig som nyanställd har vi ett introduktions- och utbildningsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats.

Kontaktuppgifter och övrig information
I den här rekryteringen samarbetar vi med Navigio.Urval och intervjuer genomförs dock löpande, så vänta inte med din ansökan.
Vid frågor eller ansökan till tjänsten - kontakta Sigrid Hafskjold Holmgren via mail: sigrid.hafskjold.holmgren@navigio.se. För att söka tjänsten klicka här.

Välkommen med din ansökan!

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.