Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Intresseanmälan som arbetsplatsrådgivare till Coors konsultverksamhet Coor Advisory

Ansök

Stockholm

Coor satsar stort på sin arbetsplatsrådgivning Coor Advisory och söker löpande erfarna talanger som vill vara med på en nordisk tillväxtresa att ta ett unikt arbetsplatserbjudande till marknaden.

Intresserar du dig för dagens komplexa arbetsplatsfrågeställningar? Ser du att det skulle vara inspirerande att få vägleda nordiskt ledande bolag mot framtidens arbetsplats och arbetsplatsupplevelser? Har du dessutom hunnit inleda en karriär med minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet, då kan du vara Coor Advisorys nästa talang.

Välkommen med din intresseanmälan!

Rollen som arbetsplatsrådgivare
Som arbetsplatsrådgivare och konsult hos Coor Advisory arbetar du dagligdags med att leverera arbetsplatsprojekt till kund. Vi hjälper kunder genom hela arbetsplatsresan – från tidig behovskartläggning och strategi, till design och genomförande. Projektens karaktär varierar ofta och vi söker alltid att matcha projekt med konsultens erfarenhet och egna intresse. Exempel på några av våra projekt;

 • Datadriven behovsanalys och nuläge
 • Utveckling av ny arbetsplatsstrategi och -koncept
 • Strategiskt stöd i förändring av hyresbestånd, ex. kontorsflytt
 • Framtagning av grafisk arbetsplatsprofil och -design
 • Utformning av nytt kontor – yta, interiör, teknik, etc.
 • Samordnade projektledning i specifikation och genomförande av kontorsmodernisering
 • Förändringsledning och införande av nya arbetssätt
 • Ytoptimering

Utöver projektleverans, ser vi som önskvärt att våra arbetsplatsrådgivare också har ett intresse av att bidra i försäljnings- och positioneringsarbete.

Vår kandidat
Innehållet i våra uppdrag varierar tämligen stort och vi söker erfarna personer med olika bakgrund. En lovande kandidat har troligen någon av följande bakgrund;

 • Linjeroll/Konsult med gedigen projektledningserfarenhet av arbetsplatsförändringar så som kontorsflytt, modernisering och/eller ombyggnation
 • Managementkonsult med stark förmåga inom dataanalys, strategiutveckling, projekt- och förändringsledning
 • Interiörsarkitekt med erfarenhet från konceptframtagning, grafisk profil och formgivning

För att lyckas i rollen är du strukturerad och självständig i att leda projekt samt eget arbete i en entreprenöriell miljö. Du är bekväm i att arbeta med människor av olika senior befattning och ser dig själv som en lagspelare.

Coor Advisory – en del av Coor
Coor Advisory utgör idag en viktig funktion i att uppfylla Coors övergripande vision – att skapa Nordens bästa arbetsplatser. Som arbetsplatsrådgivare inom Coor Advisory får du vara med på en kraftig tillväxtresa och expansion av vår arbetsplatsrådgivning i Norden, där vi sedan den inledda satsningen 2021 mer än dubblerat organisationen. Vi har tagit en marknadsposition i framkant och är med och leder utvecklingen av framtidens arbetsplatser och sättet vi arbetar. I rollen kommer du få möjlighet att hjälpa några av Nordens största bolag till bestående förändring runt en av nutidens mest aktuella utmaningar.

Du kommer att ingå i ett nordiskt team av talangfulla kollegor med olika bakgrund inom arbetsplatsområdet. Du ges tillgång till en bred kunskapsbas och stor möjlighet att vidareutveckla en karriär som arbetsplatsrådgivare – vare sig du önskar specialisera dig mot ett specifikt område, eller utvecklas mer generellt som ledare eller i kommersiell roll.

Hos oss lever vi Coors ledord Passion for People hela vägen ut och lägger särskilt högt fokus på team-känsla, personlig utveckling och välmående.

Vill du veta mer om vilka vi är och hur det är att arbeta hos oss på Coor Advisory? Vänligen besök Advisorys karriärsida

Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök