• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

IT-OPERATIONS MANAGER

Ansök

Stockholmsområdet

Vi söker en IT Operations Manager som sätter ”vi-et” före ”jag-et” och som vill utveckla vår eviga strävan att förbättra våra kunders IT-miljöer inom säkerhetslösningar. 

DIN UTMANING – OCH VAD DU KAN FÖRVÄNTA DIG 
I rollen som IT Operations Manager leder du ett team på ett 10-tal infrastrukturtekniker, systemspecialister och konsulter. Ditt ansvarsområde är inom Coor Security Development IT Operations, som ansvarar för kunders nätverk, arkitektur, serverdrift, applikationer, IoT och support, inom säkerhetslösningar. Du har arbetsmiljö- och budgetansvar och kommer att arbeta tillsammans med kunder, externa partners och leverantörer av servrar, operativsystem, säkerhetssystem, samt kollegor på andra avdelningar. Strategiskt kommer du att arbeta med utvecklingen och utformningen av ditt team och våra externa och interna kunders säkerhetsmiljöer. Operativt kommer ditt arbete vara att leda den dagliga driften och incidenthanteringen. Utöver detta kommer du att vara involverad i att utveckla tjänstekatalogen inom IT/OT-säkerhet. Denna roll är både strategisk och operativ, men prioritet är på att leda och utveckla teamet, metoder och arbetssätten. 

Vi lever delvis i gränslandet mellan IT och OT och just nu är vi på en spännande resa hos gamla och nya kunder inom livscykel-, standardiserings- och säkerhetsprojekt.  

Denna position utgår normalt från vårt huvudkontor i Kista, men kan stundtals utgå från våra kunder i Stockholmregionen. 

VEM DU ÄR – OCH VAD DU BEHÖVER FÖR ATT LYCKAS 
Du har förmodligen en högskoleutbildning inom systemvetenskap eller datateknik, eller liknande arbetslivserfarenhet. Dessutom har du 5 till 10 års erfarenhet av att leda arbete inom IT-infrastruktur. Du är van att leda förändringsarbete inom ITIL, LEAN, problemlösning och infrastrukturarkitektur, samt får gärna ha en djupare kunskap inom något av områdena automatisering, digitalisering, virtualisering, nätverk, databaser eller infrastrukturapplikationer.  
Du talar och skriver flytande svenska och obehindrat affärsengelska.  

Som person har du ett stort intresse för IT och ledarskap, du är noggrann, ansvarsfull och är både en bra chef och ledare med ett coachande och situationsanpassade ledarskap. Du tycker om att dela med dig av dina kunskaper och se hur ditt team utvecklas tillsammans med dig.  

Tjänsten är säkerhetsklassad eftersom vi framför allt arbetar med att säkra och skydda våra kunders skyddsobjekt och en säkerhetsprövning kommer att ske innan anställning enligt Säkerhetsskyddslagen.

COOR ERBJUDER
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Tillsammans levererar vi meningsfull service!

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

ÖVRIGT
Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor?
K
ontakta tf IT Operations Manager Per Lundblad 072-560 15 01
Per.Lundblad@coor.com 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök