Sök
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

IT-tekniker till Coor med fokus på virtualisering och Windows server*

Ansök

Stockholm

Vi söker en senior IT-tekniker som sätter ”vi-et” före ”jag-et” och som vill utveckla och förbättra våra kunders IT-miljöer inom säkerhetstekniska lösningar.

Om rollen
I rollen som IT-tekniker med fokus på virtualisering kommer du att vara en del av Security Development IT Operations, som ansvarar för våra kunders nätverk, arkitektur, serverdrift och IT-support, inom tekniska säkerhetslösningar. Du kommer arbeta tillsammans med teamet, våra kunder, externa partners och leverantörer av servrar och applikationer samt kollegor inom andra enheter på Coor. Strategiskt kommer du att arbeta med utformningen av våra externa och interna kunders virtualisering, och konfigurering/installering/ kvalificering/validering av servrar och infrastrukturverktyg. Operativt kommer ditt arbete omfatta dagligt underhåll och felsökning av infrastruktur såsom Windows-servrar, Vmware och Veeam. Utöver detta kommer du att vara involverad i att utveckla tjänstekatalogen inom IT-säkerhet.

Denna roll är både strategisk och operativ, men prioritet är på incident- och problemhantering inom serverdrift och säkerhet. Vår formation IT Operations har bland annat driftansvar för Coors certifierade och auktoriserade larmcentral, där vi i vår vardag lever i gränslandet mellan IT, OT och den traditionella säkerhetsbranschen. Just nu är vi på en väldigt spännande resa hos befintliga men även hos nya kunder inom livscykel-, digitalisering-, standardiserings- och säkerhetsprojekt. Denna position är normalt stationerad på vårt huvudkontor i Kista. I tjänsten ingår även beredskapstjänstgöring för våra kunders skyddsobjekt, vilket betyder att arbetet stundtals utgår från kund i Stockholmsområdet. 

Vi erbjuder
Rollen innebär ett stort eget ansvar och möjlighet att påverka både verksamheten och din egna karriärutveckling framåt. På Coor har vi en prestigelös och entreprenöriell kultur och arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom den egna arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder lön enligt överenskommelse med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.  

Vem är du?
Du har förmodligen en högskoleutbildning inom systemvetenskap eller datateknik, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Dessutom har du 5 till 10 års erfarenhet av att arbeta inom IT-infrastruktur med fokus på Windows Server (2016/2019), säkerhet och best-practice. Du är förmodligen certifierad i Windows Server och någon virtualiseringsplattform, samt har även kunskaper och erfarenhet av att arbeta med nätverk och infrastrukturapplikationer. Har du även erfarenhet av att arbeta med förbättringsarbete inom incident- och problem management är det ett plus.

Du talar och skriver flytande svenska och har mycket goda kunskaper i engelska. Som person har du ett stort intresse för IT, du är noggrann, ansvarsfull och har förmågan att arbeta både i ensam och i team. Du tycker om att leda, dela med dig av dina kunskaper och se hur dina kollegor växer och utvecklas tillsammans med dig. För att lyckas i rollen tror vi att du är en driven person som tycker om att skapa ordning och reda. Du har lätt för att skapa goda relationer med kunder och kollegor. Du är lösningsorienterad, har god analytisk förmåga och tycker om att delta och ta initiativ i förbättringsarbete.  I ditt arbete är du van att själv prioritera och ta ansvar. Du är en serviceinriktad och flexibel lagspelare. Du är strukturerad, noggrann, stresstålig och proaktiv med helhetssyn.

Ansökan och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida. 

För frågor om rollen är du välkommen att kontakta tf IT Operations Manager Per Lundblad 072-560 15 01, Per.Lundblad@Coor.com 

Eftersom vi säkrar och skyddar våra kunders larmcentraler och skyddsobjekt, som omfattas av Säkerhetsskyddslagen, så är tjänsten säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning kommer att ske innan anställning.

#tipsaCoor

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök