• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Junior projektledare till Coor Linköping

Ansök

Linköping

Coor i Linköping har en spännande framtid. Vi kommer att driva ett flertal utmanande projekt runt om i regionen för att möta kommande behov från våra kunder. Projekten är mindre till mellanstora i omfattning. Projekttavdelningen svarar för utförande av entreprenader inom kundens fastigheter, såväl med fastighetsägaren som verksamhet som kund. Avdelningens ansvarsområde ligger inom Östergötland. Kunden är ett av Sveriges största industriföretag och har ständiga behov av våra tjänster.

Om rollen
Som projektledare hos Coor är du med och driver projekt från förstudie och riskanalys till färdigt projekt. Du kommer att vara placerad i Linköping men resor och arbete inom närområdet kan förekomma. Du kommer att rapportera till vår projektchef och tillhör en organisation med positivitet och framåtanda. I gruppen finns idag fyra projektledare och en projektadminstratör. Du arbetar självständigt men också ha ett bra samarbete med vår övriga organisation med exempelvis fastighetstekniker och driftingenjörer.  

Arbetsuppgifter:

  • Konsulttjänster på uppdrag av kunden
  • Framtagande av förstudier, förfrågningsunderlag samt medverkan i referensgrupper o.dyl
  • Utförande av fastighetsägarens långtidplanerade underhåll
  • Sjävständigt kunna driva mindre och mellanstora byggprojekt, från förstudie till slutfört byggprojekt
  • Uppnå god kundnöjdhet, samt bevara och utveckla jordnära och långsiktiga kundrelationer

Din profil
Vi ser att du har gymnasieexamen med byggteknisk eller motsvarande inriktning,  har du du YH och/eller högskoleutbildning inom området är meriterande. För att lyckas i rollen har du 1-5 års erfaranhet från liknande tjänst. Meriterande är arbete med projekterings- och byggledning, framtagande av förfrågningsunderlag samt erfarenhet av tillverkningsindustri och komplexa miljöer.

Du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska. Erfarenhet av mjukvaror som office-paketet (Word, Excel, Project). Körkort B är ett krav. Du kommer vara en del av vårt projektteam och vi sätter stor vikt vid din personlighet. Vi har ett öppet och lätt arbetsklimat och ser att du som söker är prestigelös, nyfiken, social, lyhörd, driven och ansvarstagande. Passar egenskaper som målinriktad, förändringsbenägen och problemlösare in på dig kommer du att trivas i denna roll.

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Tillsammans med vår kund arbetar vi aktivt för att höja kompetensen och möjliggöra karriärsutveckling för medarbetarna i detta uppdrag.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid mer information eller frågor kontakta Erik Magnusson på telefon 010-216 01 72.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök