• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Junior projektledare till Coor Västerås

Ansök

Västerås

Västerås vassaste juniora projektledare
Coor i Västerås växer! Idag driver vi flertal utmanande och spännande projekt inom vårat kundkontrakt och med högre efterfrågan behöver vi möta upp med större personalgrupp. Projekttavdelningen svarar för utförande av entreprenader inom kundens fastigheter, såväl med fastighetsägaren som verksamhet som kund. Avdelningens ansvarsområde ligger inom Västmanland/Stockholm. Kunden är ett av Sveriges största livsmedelsföretag och har ständigt behov av våra tjänster.

Om rollen
Som projektledare hos Coor är du med och driver projekt från förstudie och riskanalys till färdigt projekt. Du kommer att vara placerad i Västerås men resor och arbete inom närområdet kan förekomma. Du kommer att rapportera till vår projektkoordinator och tillhör en organisation med engagemang, positivitet och framåtanda. I gruppen finns idag en projektledare och en projektkoordinator. Du arbetar självständigt men stöttning av sitechef och projektkoordinator. Du kommer även att samarbeta med vår övriga organisation som finns stationerade på site Västerås. 

Arbetsuppgifter:

  • Konsulttjänster på uppdrag av kunden 
  • Framtagande av förstudier, förfrågningsunderlag samt medverkan i referensgrupper o.dyl
  • Utförande av fastighetsägarens långtidplanerade underhåll
  • Sjävständigt kunna driva mindre och mellanstora byggprojekt, från förstudie till slutfört byggprojekt
  • Uppnå god kundnöjdhet, samt bevara och utveckla jordnära och långsiktiga kundrelationer

Din profil
Vi ser gärna att du har YH och/eller högskoleutbildning inom området. Men avgörande är inte dina utbildningar utan dina personliga egenskaper och din vilja till att utveckla dig själv och vår organisation. För rätt person erbjuds kompletterande utbildningar under din pågående anställning hos oss. 

Vi ser dock att du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska. Erfarenhet av mjukvaror som office-paketet (Word, Excel, Project). Körkort B är ett krav. vidare ser vi att du som söker är prestigelös, nyfiken, social, lyhörd, driven och ansvarstagande. Egenskaper som tävlingsinriktad, förändringsbenägen och en lösningsorienterad personlighet ser vi kommer vara till en fördel i denna roll. 

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Tillsammans med vår kund arbetar vi aktivt för att höja kompetensen och möjliggöra karriärsutveckling för medarbetarna i detta uppdrag.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kommer du att utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid mer information eller frågor kontakta

Rekryternade chef: ludvig.karlsson@coor.com 

Projektkoordinator: maram.bawaqneh@coor.com 

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök