Karismatisk köksmästare för framtiden

Ansök

Solna

Är du en passionerad köksmästare som brinner för hållbarhet, service, möten med gäster och riktigt god mat? Gillar du att bryta ny mark och lockas av att bygga något långsiktigt i nära samarbete med affärsansvarig, vår kund ICA och dina kollegor? Hos oss är du skillnaden!

Om rollen

Vi startar en ny leverans till ICA gruppen hösten 2024, och vi söker nu en köksmästare med höjd och engagemang för att leda denna spännande satsning. Din roll kommer vara central för oss och för ICA där du ansvarar för erbjudandeutveckling, kvalitet och service inom hela leveransen med möjlighet att nå ut till en stor, lojal och engagerad publik.

Förutom Solna, som blir din huvudsakliga arbetsplats, kommer du att fungera som kompetenscenter och kvalitetssäkrare även för ICA:s andra arbetsplatsrestauranger runt om i Sverige. Du rapporterar till Affärsansvarig mat & dryck och tillsammans med hen samt de lokala köksmästarna och restaurangcheferna i såväl Solna som på övriga siter kommer du att utveckla och förbättra verksamheten, alltid med fokus på hållbarhet, service, lönsamhet och kvalitet.

Om dig

Vi söker dig som med lätthet förenar service med riktigt god mat. Du är nyfiken på andra människor och en mästare på att bygga relationer och överträffa förväntningar. Innovation och hållbarhet är dina ledord, och tillsammans med vår kund och dina Coor-kollegor vill du driva en långsiktigt framgångsrik arbetsplatsrestaurang med riktigt nöjda gäster.

Vi ser att du har:

  • Flerårig erfarenhet som köksmästare
  • God förståelse för ekonomi och hur man driver en lönsam restaurangverksamhet
  • Kunskap och intresse för hållbara matsystem och ”grön” matlagning
  • Erfarenhet av projektledning och utrullning av nya restaurangkoncept är mycket meriterande
  • Ett naturligt ledarskap och intresse för att leda och driva utveckling genom andra
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Mycket god kommunikationsförmåga
  • B-körkort

Vi erbjuder

Coor är en långsiktig arbetsgivare med många utvecklingsmöjligheter. Vi kombinerar tryggheten av att vara ett stort bolag med en entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och du är vår viktigaste resurs. Hos oss arbetar vi aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Om vår kund ICA

Enkelhet, Entreprenörskap och Engagemang är kärnvärden hos ICA och vägleder allt ICA gör. ICA söker ständigt möjligheter till förbättring och tror på kraften av entreprenörskap. Engagemang i kunderna och kollegorna är nyckeln till att göra verklig skillnad och vi vill att du som vår ambassadör hos ICA speglar detta.

Övrig information och kontaktuppgifter

Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med en inledande provanställning på 6 månader.

Placering: Arbetsplatsen är belägen på ICAs huvudkontor i Solna.

Arbetstid: Arbetstiden är främst dagtid, måndag till fredag, men kvälls- och helgtjänstgöring kan förekomma.

Resor: Resor inom Sverige är en del av tjänsten.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Martin Hurtig, martin.hurtig@coor.com.

Vi genomför bakgrundskontroller på all vår personal vid anställning. Vill du veta mer läs här: https://www.coor.se/karriar/rekryteringsprocessen/

Bli en del av Coor – hos oss gör du skillnaden!

All försäljning från annonssäljare och rekryteringsföretag i samband med denna rekryteringsprocess undanbedes vänligen.

Ansök