Språk / Site

Språk

Våra siter

 • För investerare
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Kock till Coor på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna

Ansök

Stockholm

Är du en passionerad och nytänkande kock som brinner för hållbar matlagning och söker ett arbete med schysta arbetsvillkor? Då kan du vara vår nya kock!

Coor driver Livet på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna som är en restaurang, en bistro samt ett café. Vår ambition är skapa en helhetsupplevelse matglädje i kvalitét och hållbarhet.

Om rollen

Som kock leder du det operativa arbetet i köket. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer att vi levererar med hög kvalitets- och servicenivå gentemot våra gäster. Tempot kan stundtals vara högt då det serveras ett stort antal luncher, kommunikation är av största vikt för gott samarbete med en arbetsgrupp som består av ca 28 personer.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:

 • Förbereda och tillaga mat
 • Planera meny tillsammans med kökschef
 • Ansvarig för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering
 • Planera och strukturera den dagliga driften
 • Vara delaktig i utveckling av arbetsplatsen

Ditt engagemang är bärande och du förstår vikten och betydelsen av att skapa en bra gruppkänsla. Du tar ett stort ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god kollega och inspirera till kompetenshöjning inom verksamheten i stort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning på 6 månader. Placering är i Solna med arbetstid 06:00-15:00 måndag-fredag.

Vår kandidat

För att du ska trivas och passa för rollen ser vi att du uppfyller nedan krav:

 • 3 årig restaurangutbildning
 • mångårig erfarenhet som kock i storkök
 • talar och skriver svenska obehindrat samt talar och förstår engelska på god nivå
 • mycket god kunskap om branschens hygienregler och det är meriterande om du har HACCP utbildning.
 • god datorvana och använder datorn som ett naturligt verktyg i vardagen

Din personlighet

För att lyckas i rollen ser vi att du är en lagspelare med god fysik då arbetet stundvis kan vara tungt. Du har ett genuint och kreativt intresse för matlagning och dess råvaror för att skapa en helhetsupplevelse med fokus på hållbarhet och hälsa. Du är kommunikativ och ödmjuk med mått av tålmodig lösningsorientering. Du har intresse och är öppen för olika kulturer och håller en hög servicenivå gentemot gäst och kollega. Du bidrar aktivt till att skapa en arbetsplats med god stämning.

Coor erbjuder dig

I den här tjänsten kommer få möjlighet att påverka både ditt jobb och arbetstider. Här har vi arbetstider under dagtid som gynnar en god balans i livet. Du kommer arbeta i ett team som är sammansvetsat och där vi är kompletterar varandra. Vidare ger Coor den enskilda restaurangen stor frihet i att utforma den egna verksamhetens inriktning vilket du blir en del av. Du får en spännande möjlighet att arbeta med bredden i matlagningen.

Som arbetsgivare är Coor trygg och ger dig stor potential att växa. Coor har kollektivavtal, friskvård, semester och lön samt andra förmåner såsom arbetsskor. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.

Kontaktuppgifter och övrig information

Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta restaurangchef Helene Sugiyama på helene.sugiyama@coor.com. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR.

Ansök