Sök
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Kock till Coors restaurang i Floby

Ansök

Falköping

Är du en passionerad och kreativ person som brinner för matlagning? Är du en naturlig teamspelare som tycker om att utveckla och skapa hållbara måltidsupplevelser tillsammans med dina kollegor? Då är du vår nya stjäna!

 

Ditt nya arbete
Du och din kollega har ett gemensamt ansvar för den dagliga driften genom att föredömligt efterleva gällande branschregler med en positiv och initiativtagande inställning. 

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a vara:

  • Tillagning och förberedning av smörgås, sallader och varm mat.
  • Diskning och renhållning av kök.
  • Tillaga mat enligt rådande livsmedelsföreskrifter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med en inledande provanställning på 6 månader med placering i Floby. Arbetstiden är mellan 06.30 – 15.00 på vardagar.

Vår kandidat
För att lyckas i rollen har du en erfarenhet av restaurangbranschen och är initiativstagande. Matlagning är din stora passion och du brinner för att skapa måltidsupplevelser av hög kvalitet där både ekonomi och hållbarhet får ett stort fokus.

Vidare har du en god förståelse för ekonomi och vad som bidrar till en lönsam verksamhet. Du har en gymnasieutbildning inom hotell och restaurang eller annan likvärdig utbildning. Då vi har både svenska och internationella kunder så pratar du svenska och engelska obehindrat.

Din personlighet
Du är en självgående och strukturerad person som älskar att få leverera mat av hög kvalitet. Du har ett starkt kundfokus och en naturlig fallenhet för att skapa relationer med såväl kollegor som gäster. Du trivs med att arbeta i en händelserik miljö och har en stor ansvarskänsla och ett strukturerat arbetssätt.

Din kollega kommer vara arbetsledare med ansvar för den dagliga driften. Restaurangchefen som har det yttersta ansvaret är sällan på plats vilket innebär att ni sköter restaurangen med frihet under ansvar. Det är därför viktigt att du är ansvarstagande och kan fatta snabba beslut.

Vi erbjuder
Du och din kollega blir ett team med höga ambitioner som tillsammans ska utveckla Coors restaurangkoncept med fokus på hållbarhet. Coor är en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vidare arbetar vi aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för sina anställda och också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.  

Kontaktuppgifter och övrig information
Ansökningar hanteras löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. För mer information, vänligen kontakta Joanna Hellsing Ilo, Joanna.HellsingIlo@coor.com.     

Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. På Coor finns stor erfarenhet av förändringsledning, vilket tillsammans med ett aktivt och strukturerat arbete med ständiga förbättringar och innovationer gör att Coor kan ta ett stort ansvar för att utveckla serviceleveransen. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. 

Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen. 

 

Ansök