Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Kock till Coors restaurang LIVET på Karolinska Univeristetssjukhuset i Solna*

Ansök

Solna

Som kock på Coor kan du förändra menyn ofta och sätta din prägel på rätterna. Du får möjlighet att utveckla ditt hantverk och kombinera råvaror på ett kreativt sätt, med en hållbar framtid i sikte. Hos oss välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att göra saker på. Dessutom jobbar du dagtid och kan självklart luta dig mot trygga anställningsvillkor.

Är du en passionerad och nytänkande kock som brinner för hållbar matlagning och vill skapa smakupplevelser utöver det vanliga? Då kan du vara vår nya kock!

På Karolinska Universitetssjukhuset i Solna driver Coor LIVET som är en restaurang med bistro, café och catering där vår ambition är att skapa matglädje genom hållbarhet och att erbjuda en positiv helhetsupplevelse kring mat och dryck. På Coor värdesätter vi ett lokalt entreprenörskap där den enskilda restaurangen ges stor frihet att utforma verksamhetens inriktning efter gästernas behov.

Om rollen
Som kock leder du det operativa arbetet i köket. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer att vi levererar med hög kvalitets- och servicenivå gentemot våra gäster. Tempot kan stundtals vara högt då det serveras ett stort antal luncher där kommunikation är av största vikt för gott samarbete med en arbetsgrupp som består av ca 28 personer.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:

 • Förbereda och tillaga mat
 • Planera meny tillsammans med kökschef
 • Ansvarig för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering
 • Planera och strukturera den dagliga driften
 • Vara delaktig i utveckling av arbetsplatsen

Ditt engagemang är bärande och du förstår vikten och betydelsen av att skapa en bra gruppkänsla. Du tar ett stort ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god kollega och inspirera till kompetenshöjning inom verksamheten i stort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning på 6 månader. Placering i Solna och du rapporterar till restaurangchef. Du arbetar dagtid måndag-fredag.

Vår kandidat
Du har 3 årig restaurangutbildning samt mångårig erfarenhet som kock i storkök. Du har ett genuint och kreativt intresse för matlagning och dess råvaror för att skapa en helhetsupplevelse med fokus på hållbarhet och hälsa. Du har mycket god kunskap om branschens hygienregler och det är meriterande om du har HACCP utbildning. Du talar och skriver svenska obehindrat samt talar och förstår engelska på god nivå samt meriterande om du talar ytterligare ett språk. Du har god datorvana och använder datorn som ett naturligt verktyg i vardagen.  

Din personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du är en lagspelare med god fysik då arbetet stundvis kan vara tungt. Du är kommunikativ och ödmjuk med mått av tålmodig lösningsorientering. Du har intresse och är öppen för olika kulturer och håller en hög servicenivå gentemot gäst och kollega. Du bidrar aktivt till att skapa en arbetsplats med god stämning.

Vi erbjuder
Här får du en spännande möjlighet att arbeta med bredden i matlagningen med arbetstider som gynnar en god balans i livet! Inom Coor ges den enskilda restaurangen stor frihet i att utforma den egna verksamhetens inriktning. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.  

Kontaktuppgifter och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta restaurangchef Helene Sugiyama på helene.sugiyama@coor.com. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det vare dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök