Sök
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Kock till Nola Bistro - ny restaurang i GoCo Mölndal*

Ansök

Mölndal

Har du ett driv att vara med och skapa framtidens matkultur? Är du en kock som brinner för hållbarhet, hälsa och livets goda? Gillar du att utveckla mer än att förvalta? Är du grym på att bygga service- och innovationskultur med ditt team? Då är du rätt person för uppdraget!   

I februari 2023 öppnar Nola Bistro och Vigor & Joy's café i Mölndals allra nyaste och mest spännande stadsdel, GoCo Health Innovation City. Här kommer vi möta gästerna hela dagen, från morgonens surdegsfralla till eftermiddagens energigivande fika eller spontana AW, där emellan en god lunch och ett event eller två. Nu vill vi ha med dig, en kock som brinner lika starkt som vi gör för framtidens hållbara och hälsosamma matkultur, en matkultur som kräver innovation och nytänk och som inte gör avkall på livets goda.    

Vill du veta mer om Nola Bistro kika in här  

Om rollen
Som kock på Nola Bistro får du ett stort ansvar och en stor variation i ditt matlagande då vi erbjuder våra gäster en heldagsupplevelse. Fokus kommer vara på det gröna köket med säsongens råvaror– både som omtanke för gästen och naturen. Vi bjuder gästen på god, hållbar gastronomi under avslappnade former. Du kommer möta både gäster och medarbetare på nära håll då vi arbetar välkomnande i ett öppet kök där du kommer få arbeta självständigt efter satta rutiner. Vi söker nu 2 stycken kockar. 

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:

  • Självständigt förbereda menyer
  • Förbereda och tillaga mat
  • Vara behjälplig närmsta chef i det dagliga arbetet
  • Delaktig i förbättringsarbetet av verksamheten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med en inledande provanställning på 6 månader med placering i Mölndal. Arbetstiden är främst dagtid måndag-fredag men kvälls- och helgtjänstgöring kan förekomma. 

Vår perfekta match
Du är utbildad kock och har minst två års erfarenhet av yrket inom a la carte och har ett genuint intresse för matlagning och dess råvaror. Har du dessutom erfarenhet från bageri ser vi det som meriterande. Du har en mycket god kunskap inom branschens hygienregler och vi ser positivt på vidareutbildningar eller erfarenhet inom HACCP, hälsa och hållbarhet. Då vi har både svenska och internationella kunder så pratar du god svenska och engelska.

Du
Du är en viktig del i verksamheten där noggrannhet, engagemang och service är självklarheter. I och med vår konceptutveckling kommer du att trivas hos oss om du har en stor passion för god mat och ett genuint intresse för att skapa hållbara måltidsupplevelser med det lilla extra.

Du är trygg i dina kökskunskaper, både inom varm- och kallkök samt har en kreativ läggning som initierar utveckling och innovation vilket gynnar såväl våra gästers matupplevelse som din personliga utveckling. Du brinner för service i kombination med passion för mat och dryck. Utmaningar räds du inte utan ser dessa som möjligheter och har en flexibel inställning med förmåga att ställa om när det behövs. Du trivs med att ta eget ansvar samtidigt som du ser fördelen med att arbeta i team för att tillsammans leverera bästa kvalitet. Vidare tycker du om att möta nya människor och tycker det är lika roligt att tillaga kreativa måltider som att möta och ge gäster och kollegor hög service. Du bidrar helt enkelt aktivt till att skapa en arbetsplats med god stämning.

Utöver ovanstående delar du förstås vårt driv och engagemang för mat-, dryck- och restaurangupplevelsen. Stämmer detta in på dig? Tveka inte att höra av dig!

Vi erbjuder
Du kommer in i ett nytt team med höga ambitioner som tillsammans ska utveckla Coors nya restaurangkoncept med fokus på hållbarhet. Coor är en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vidare arbetar vi aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för sina anställda och också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.   

Övrig information och kontaktuppgifter 
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta regionchef Marina Thunberg via mail marina.thunberg@coor.com 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! 

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det vare dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök