Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Kock till restaurang Femkanten Ac Floby

Ansök

Falköping

 

Brinner du för hållbar matlagning och gillar att arbeta självständigt i högt tempo?  

Om uppdraget 

I Floby finns Automotive Components som tillverkar fordonskomponenter. Här lagar vi inbjudande mat med säsongens råvaror. Våra gäster bjuds helt enkelt god, hållbar gastronomi under avslappnade former.

Som kock arbetar du under dagtid vardagar i kökets nav och du har ditt hjärta i smakernas och grytornas värld, men du dyker med glädje in i alla delar av köket. 

Exempel på dagliga arbetsuppgifter: 

  • Självständigt förbereda och tillaga mat enligt gällande menyer 
  • Delaktig i att arbeta med ständiga förbättringar av verksamheten 
  • Assistera vår restaurangchef i menyplanering och varubeställningar

I tjänsten ingår förutom matlagningen alla i en restaurang förkommande arbetsuppgifter

Vår kandidat 
Du är utbildad kock med några års erfarenhet av matlagning och du har ett genuint intresse för matlagning och dess råvaror. Vidare har du en kreativ läggning och initierar till utveckling och innovation – vilket i sin tur gynnar såväl våra gästers matupplevelse som din personliga utveckling. Du tycker om att möta nya människor och gillar att ta eget ansvar och jobba självständigt.

Vad erbjuder vi? 
Du för chansen att utveckla en restaurang med stor potential tillsammans med en härlig kollega. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom tjänsten såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder ett gediget introduktionsprogram för att du ska få en bra start på Coor. Vi erbjuder arbetstider som i huvudsak är måndag till fredag och dagtid; friskvårdsbidrag och andra förmåner. 

Vid frågor kontakta Joanna Hellsing Ilo telefon 010-559 6416 

Ansök