• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Kock

Ansök

Trollhättan

Kock till restaurang AIREST Trollhättan

Brinner du för hållbar matlagning och gillar att arbeta självständigt i högt tempo?  Vi behöver förstärkning till vårt team.

Om uppdraget 

I Trollhättan finns GKN Aerospace som tillverkar flygplansmotorer. Här lagar vi inbjudande mat med säsongens råvaror. Våra gäster bjuds helt enkelt god, hållbar gastronomi under avslappnade former.

Som kock arbetar du dagtid vardagar i kökets nav och du har ditt hjärta i smakernas och grytornas värld, men du dyker med glädje in i alla delar av köket. 

Exempel på dagliga arbetsuppgifter: 

  • Självständigt förbereda och tillaga mat enligt gällande menyer 
  • Delaktig i att arbeta med ständiga förbättringar av verksamheten 
  • Jobba i ett team

I tjänsten ingår förutom matlagningen alla i en restaurang förekommande arbetsuppgifter.

Vår kandidat 
Du är utbildad kock med några års erfarenhet av matlagning och du har ett genuint intresse för matlagning och dess råvaror. Vidare har du en kreativ läggning och initierar till utveckling och innovation – vilket i sin tur gynnar såväl våra gästers matupplevelse som din personliga utveckling. Du tycker om att möta nya människor och gillar att ta eget ansvar och jobba självständigt.

Vad erbjuder vi? 
Du för chansen att utveckla en restaurang med stor potential tillsammans med härliga kollegor. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom tjänsten såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder ett gediget introduktionsprogram för att du ska få en bra start på Coor. Vi erbjuder arbetstider som i huvudsak är måndag till fredag och dagtid; friskvårdsbidrag och andra förmåner. 

Vid frågor kontakta Joanna Hellsing Ilo telefon 010-559 6416 

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har sedan starten 1998 drivit förnyelse av Facility management-branschen och haft en stark tillväxt. Idag omsätter vi drygt 10 miljarder och är marknadsledande i Norden. Vår ambition är fortsatt stark tillväxt samtidigt som vi blir ett på riktigt hållbart företag och halverar vårt kol-dioxidavtryck. Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledanade i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.

Ansök