Kock

Malmö

 

På Restaurang Carl-Gustaf driver Food by Coor en lunchrestaurang, där vi serverar dagens lunch samt ordnar catering till vår kund.
Nu söker vi en självgående kock till restaurang Carl-Gustaf.

Vem är du?

Vi söker dig som jobbat som kock i minst ett par år, är självgående och har goda kunskaper om livsmedelshygien, egenkontroll och de lagar och rekommendationer som styr arbetet med livsmedel i köket. Du ska vara ordningsam, noggrann, effektiv och positiv. Hos oss så jobbar vi alla som ett team och du ska trivas med det.
Du behärskar svenska språket i tal och skrift

Ansökan
Tillträde snarast enligt överenskommelse. Tjänsten är förlagd dagtid mån-fre, men vid enstaka tillfällen förekommer kvällsarbete. Lön enligt överenskommelse. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta restaurangchef Sara Persson tel. 010-559 62 74 eller sara.persson@coor.com. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök